Kurtlar vadisi gidişatı

Yok arkadaş o 2003 teki bölümler gibi olamaz. Ben ona efsane 97 bölüm diyorum. Orada bitecekti. Hadi neyse pusuyu da yaptın tamam. İskender ve Feller'e kadar yerler iyiydi. Memati öldü, çöküş dönemi başladı. Bu sezonda Abdülhey diziden ayrıldı. Bana sorarsanız bu sezon biter. Size yemin ediyorum eski bölümleri o kadar özlüyorum ki Digitürk Play'den hafta içi her gece Moviemax de eski bölümleri veriyorlar onları izliyorum.

İzlemeden değil. Ben zaten 1 ay önce yeni bitirdim eski bölümleri. TV de veriyorlar bende bakıyorum. Her bölümü 7 kere izlemişimdir.

Yani diziden polat ayrılsa yine dizi izlenir gibime geliyor. Dizinin yayınlandığı günlerde reytingleri tavan yapıyor. Şefkat tepe ve arka sokaklarla kapışıyorlar sağlam.

Kurtlar Vadisinin her bölümünü en az 2 kere izlemiş biri olarak gidişatın pek de iyi olduğunu düşünmüyorum. Her sezon Polat ölüyor saklanıyor sonra kendini gösteriyor. Bir de not olarak önceden gündemi tarafsız olduğu gibi anlatıyorlardı ama şimdi senaristleri değiştirdiler. Gündemi taraflı bir şekilde anlatmaya başladılar.

10 yıl sonra Kurtlar Vadisi'nin gidişatından selam istediğiniz oldu bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…