C corollad4d Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Necati Şaşmaz ustamız açıklama yaptı. Kurtlar Vadisi Kaos başlayacak diye. Peki sizce eskisi gibi olur mu? Bayağı bir reyting rekoru kırar mı? Düşünceleriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2023
Necati Şaşmaz ustamız açıklama yaptı. Kurtlar Vadisi Kaos başlayacak diye. Peki sizce eskisi gibi olur mu? Bayağı bir reyting rekoru kırar mı? Düşünceleriniz nelerdir?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 28 Ocak 2023 #2 Büyük ihtimal KVP'nin 150'den sonraki bölümleri gibi bir şey olur. Kısaca sarmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2023
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.862 Çözümler 9 Yer İstanbul 28 Ocak 2023 #3 corollad4d dedi: Necati şaşmaz ustamız açıklama yaptı. Kurtlar Vadisi kaos başlayacak diye. Peki sizce eskisi gibi olur mu? Bayağı bir reyting rekoru kırar mı? Düşünceleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Gereksiz. Her şey tadında kalmalıydı. Hiçbiri Vadi'nin üstüne çıkamaz.
corollad4d dedi: Necati şaşmaz ustamız açıklama yaptı. Kurtlar Vadisi kaos başlayacak diye. Peki sizce eskisi gibi olur mu? Bayağı bir reyting rekoru kırar mı? Düşünceleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Gereksiz. Her şey tadında kalmalıydı. Hiçbiri Vadi'nin üstüne çıkamaz.
Delidumrul01 Centipat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #4 Cahit varsa izlemem
HellForce_X Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #5 corollad4d dedi: Necati Şaşmaz ustamız açıklama yaptı. Kurtlar Vadisi Kaos başlayacak diye. Peki sizce eskisi gibi olur mu? Bayağı bir reyting rekoru kırar mı? Düşünceleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... @yigitbil1 aynı şekilde katılıyorum. Tadında bırakmaları gerekirdi dizinin bir ağrılığı vardı. Öyle bir şey kalmadı, daha da beter edecekler diye düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2023
corollad4d dedi: Necati Şaşmaz ustamız açıklama yaptı. Kurtlar Vadisi Kaos başlayacak diye. Peki sizce eskisi gibi olur mu? Bayağı bir reyting rekoru kırar mı? Düşünceleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... @yigitbil1 aynı şekilde katılıyorum. Tadında bırakmaları gerekirdi dizinin bir ağrılığı vardı. Öyle bir şey kalmadı, daha da beter edecekler diye düşünüyorum.