Sürprizbozan Kurtlar Vadisi neden en iyisi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sayesinde mafya temalı diziler arttı; kalitesiz, mantıkdışı, saçma, sadece silah sıkılıp ağır abilerin yer aldığı boş diziler türedi. İyiden fazla kötü etkisi oldu bence.

2004'deki prodüksiyon da pusudan iyi bu arada. Çatışma sahneleri, patlama sahneleri vs. Öyle bir dizi ki, içinden spin-off diziler çıkar.

Sayesinde mafya temalı diziler arttı; kalitesiz, mantıkdışı, saçma, sadece silah sıkılıp ağır abilerin yer aldığı boş diziler türedi. İyiden fazla kötü etkisi oldu bence.

Emin ol bu dizi Amerika gibi ülkelerde çekilseydi en iyi dizilerden kabul edilirdi, bizim halk anca aşk filmleri izlemeye yatkın.

Ne cahitmiş. Herkes Cahit'ten şikayetçi

Olmamızın nedeni cahit figüran oluyor 7 8 bölüm ölmüyor fakat iyi figüran olanlar 2-3 bölümde harcanıyor sonradan zaten cahit prodüktör falan oluyor bir sahne var adam yuvarlanıyor mermi yicekken silah üstten düşüyor gökten geldi herhalde o silahı tutup vuruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video özetli yor cahiti

Kurtlar vadisi 2003-2005 güzeldi 55.bölümden sonra mafya ve derin devlet çok hoşuma gitmişti. Kurtlar vadisi Irak ve kurtlar vadisi filistinde güzeldi çok hoştular güzel bir hikayeye sahip ama kurtlar vadisi Pusu'da 6.sezondan itibaren bozmuştur.

Son düzenleme:

O gösterdiğiniz sahneye gıcık oluyorum zaten. Havadan düşene kadar en az 5 kere sıkmış olursun. Ben İskender büyük sezonundan sonra bıraktım. Gerek heyecanı ve sürükleyici olması ile. Hem o zamanlar Polat Alemdar sürekli kazanıyor algısı pek yoktu zaten.

Aslında polat haindi polat o muro teroristini iyi gösteriyordu iskender asıl devletti.

Metni yazmak için kullandığın parmaklar cahitten iyi oynamış.

Polatın sülalesini hem iskender deşti Eren eylül olsun pürmüz nevzat kazım ebru abdülhey memati işkenceleri polatın vurulmaları. Polatta çok çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…