Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.669 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Kurtlar Vadisi'nin, Mafia tarzında oyunu çıksa nasıl olurdu sizce?
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Ağustos 2023 #2 Paul Walker dedi: Kurtlar Vadisi'nin, Mafia tarzında oyunu çıksa nasıl olurdu sizce? Genişletmek için tıkla... 3-4 yıl öncesine kadar Mafia'yı Kurtlar Vadisi oyunu sanan ben buna güldü.
Paul Walker dedi: Kurtlar Vadisi'nin, Mafia tarzında oyunu çıksa nasıl olurdu sizce? Genişletmek için tıkla... 3-4 yıl öncesine kadar Mafia'yı Kurtlar Vadisi oyunu sanan ben buna güldü.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 Paul Walker dedi: Kurtlar Vadisi'nin, Mafia tarzında oyunu çıksa nasıl olurdu sizce? Genişletmek için tıkla... Keşke çıksa. Avrupa'da çok tutacağını düşünmüyorum ama Türkiye'de ciddi oranda satılır. Hem Türkiye'de top10 satılan oyunlar listesine girer.
Paul Walker dedi: Kurtlar Vadisi'nin, Mafia tarzında oyunu çıksa nasıl olurdu sizce? Genişletmek için tıkla... Keşke çıksa. Avrupa'da çok tutacağını düşünmüyorum ama Türkiye'de ciddi oranda satılır. Hem Türkiye'de top10 satılan oyunlar listesine girer.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 26 Ağustos 2023 #4 Bu oyundaki her şey birer hayal ürünüdür İsterdim.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.860 Çözümler 9 Yer İstanbul 26 Ağustos 2023 #5 Paul Walker dedi: Kurtlar Vadisi'nin, Mafia tarzında oyunu çıksa nasıl olurdu sizce? Genişletmek için tıkla... Gta: Vice City'nin Kurtlar Vadisi modu vardı. Onu deneyebilirsiniz.
Paul Walker dedi: Kurtlar Vadisi'nin, Mafia tarzında oyunu çıksa nasıl olurdu sizce? Genişletmek için tıkla... Gta: Vice City'nin Kurtlar Vadisi modu vardı. Onu deneyebilirsiniz.
Leuna Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 466 Çözümler 6 26 Ağustos 2023 #6 Benzer bir oyun vardı aslında çok çok küçükken oynuyordum babam kutulu haliyle getirmişti. Ah ulan anılar
Benzer bir oyun vardı aslında çok çok küçükken oynuyordum babam kutulu haliyle getirmişti. Ah ulan anılar
ildewild Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.403 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 26 Ağustos 2023 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.669 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #8 yigitbil1 dedi: GTA: Vice City'nin Kurtlar Vadisi modu vardı. Onu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurtlar vadisine özel bir oyun, hikayesi vs.
yigitbil1 dedi: GTA: Vice City'nin Kurtlar Vadisi modu vardı. Onu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurtlar vadisine özel bir oyun, hikayesi vs.
beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.186 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Ağustos 2023 #9 Paul Walker dedi: Kurtlar vadisine özel bir oyun, hikayesi vs. Genişletmek için tıkla... Steam'de sefir Mafia story adında bir kv oyunu vardı bakabilirsiniz. Ayrıca Max Payne 3, GTA vc için de kv modları var. Bir de Max Payne 1'in deli yürek modu var gülmekten çatlatır Save 60% on Sefir: Mafia Story on Steam Sefir: Mafia Story is a reflex and fast thinking based 2D top down shooter game. store.steampowered.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:42 Hüseyin abi goş.
Paul Walker dedi: Kurtlar vadisine özel bir oyun, hikayesi vs. Genişletmek için tıkla... Steam'de sefir Mafia story adında bir kv oyunu vardı bakabilirsiniz. Ayrıca Max Payne 3, GTA vc için de kv modları var. Bir de Max Payne 1'in deli yürek modu var gülmekten çatlatır Save 60% on Sefir: Mafia Story on Steam Sefir: Mafia Story is a reflex and fast thinking based 2D top down shooter game. store.steampowered.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:42 Hüseyin abi goş.
6 658131 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 1.405 Çözümler 11 27 Ağustos 2023 #10 Mafia definitive edition mod lu hali gibi