GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.698 Makaleler 5 Çözümler 38 11 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar böyle bir sahne izledim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Erhan'ın kolu kopuyor diyorlar. Ben böyle bir şey hatırlamıyorum. Bilgisi olan varsa kolu iyileşiyor mu? Ya da her zaman kopmuş muydu kolu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2021
Arkadaşlar böyle bir sahne izledim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Erhan'ın kolu kopuyor diyorlar. Ben böyle bir şey hatırlamıyorum. Bilgisi olan varsa kolu iyileşiyor mu? Ya da her zaman kopmuş muydu kolu?
D denile Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #2 Show logosu ve sağ alttaki yazı fake. Show logosunun yakınındaki Pana Film logosunu blurlamışlar. 42. bölümde varmış sanırım, Pana Film, telifi o şekilde atmış. KVP'den bahsediyoruz, ölüm kavramı bu dizide çok da geçerli değil İyileşmiştir muhtemelen.
Show logosu ve sağ alttaki yazı fake. Show logosunun yakınındaki Pana Film logosunu blurlamışlar. 42. bölümde varmış sanırım, Pana Film, telifi o şekilde atmış. KVP'den bahsediyoruz, ölüm kavramı bu dizide çok da geçerli değil İyileşmiştir muhtemelen.
Cracker18 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 1.483 Çözümler 5 31 Aralık 2022 #3 Hayır iyileşmedi. Takma kolla yaşamını devam ettirdi.