enzooo Centipat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar Kurtlar Vadisi'ni bitirdim. Kurtlar Vadisi pusu izlemeye değer mi sizce?
Jasoon Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 enzooo dedi: Arkadaşlar Kurtlar Vadisi'ni bitirdim. Kurtlar Vadisi pusu izlemeye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Bence değer. Fakat Sürprizbozan İskender Büyük öldükten sonra Saldım ben diziyi beni sarmamaya başladı.
enzooo dedi: Arkadaşlar Kurtlar Vadisi'ni bitirdim. Kurtlar Vadisi pusu izlemeye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Bence değer. Fakat Sürprizbozan İskender Büyük öldükten sonra Saldım ben diziyi beni sarmamaya başladı.
selorr Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 505 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #3 Jasoon dedi: Bence değer. Fakat İskender Büyük öldükten sonra saldım ben diziyi beni sarmamaya başladı. Genişletmek için tıkla... Kardeşim sürprizbozan atsana.
Jasoon dedi: Bence değer. Fakat İskender Büyük öldükten sonra saldım ben diziyi beni sarmamaya başladı. Genişletmek için tıkla... Kardeşim sürprizbozan atsana.
Jasoon Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #4 selorr dedi: Kardeşim sürprizbozan atsana. Genişletmek için tıkla... Kaç senelik dizi kanka Allah aşkına herkes illa bir yerde görüyor birilerinin öldüğünü.
selorr dedi: Kardeşim sürprizbozan atsana. Genişletmek için tıkla... Kaç senelik dizi kanka Allah aşkına herkes illa bir yerde görüyor birilerinin öldüğünü.
Kaisey Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.117 Çözümler 2 15 Ekim 2024 #5 Jasoon dedi: Kaç senelik dizi kanka Allah aşkına herkes illa bir yerde görüyor birilerinin öldüğünü. Genişletmek için tıkla... Çoğunluk üzerinden genelleme yapılmaz. Birilerinin hevesini kırmayın, empati kurun.
Jasoon dedi: Kaç senelik dizi kanka Allah aşkına herkes illa bir yerde görüyor birilerinin öldüğünü. Genişletmek için tıkla... Çoğunluk üzerinden genelleme yapılmaz. Birilerinin hevesini kırmayın, empati kurun.
D droitaubut Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 346 16 Ekim 2024 #6 İzlenir. Mematinin ölümüne kadar.