Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 5 Nisan 2022 #11 Shadow Ryzen dedi: O nasıl müzik hocam? Genişletmek için tıkla... Cendereyi diyor büyük ihtimal arkadaş
Shadow Ryzen dedi: O nasıl müzik hocam? Genişletmek için tıkla... Cendereyi diyor büyük ihtimal arkadaş
I iamc4n Yoctopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #12 Stoch dedi: Diziyi izlediniz mi? 1-97. 2003-2005. Genişletmek için tıkla... ben izledim.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.615 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 5 Nisan 2022 #13 Adem Yıldız_ dedi: Hocam çocukluğumdan beri KV "dınnini ninnni ninni ninnini ninnni"müziğini arıyorum. Bulursanız haber verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cendere?
Adem Yıldız_ dedi: Hocam çocukluğumdan beri KV "dınnini ninnni ninni ninnini ninnni"müziğini arıyorum. Bulursanız haber verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cendere?
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Nisan 2022 #14 Adem Yıldız_ dedi: Hocam çocukluğumdan beri KV "dınnini ninnni ninni ninnini ninnni"müziğini arıyorum. Bulursanız haber verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adem Yıldız_ dedi: Hocam çocukluğumdan beri KV "dınnini ninnni ninni ninnini ninnni"müziğini arıyorum. Bulursanız haber verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #15 yucewalden dedi: Şu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Favorim.
yucewalden dedi: Şu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Favorim.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 11 Nisan 2022 #16 @yucewalden cendere değil hocam. Vallahi geçenlerde karşıma çıktı ama kaydetmeyi unuttum. Şu ritmi kime soylesem cendere diyor.
@yucewalden cendere değil hocam. Vallahi geçenlerde karşıma çıktı ama kaydetmeyi unuttum. Şu ritmi kime soylesem cendere diyor.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Nisan 2022 #17 Adem Yıldız_ dedi: @yucewalden cendere değil hocam. Vallahi geçenlerde karşıma çıktı ama kaydetmeyi unuttum. Şu ritmi kime soylesem cendere diyor. Genişletmek için tıkla... Böyle yüksek bir melodiyle başlıyor değil mi hatırladım sanki.
Adem Yıldız_ dedi: @yucewalden cendere değil hocam. Vallahi geçenlerde karşıma çıktı ama kaydetmeyi unuttum. Şu ritmi kime soylesem cendere diyor. Genişletmek için tıkla... Böyle yüksek bir melodiyle başlıyor değil mi hatırladım sanki.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 11 Nisan 2022 #18 @yucewalden kanka vallahi böyle söyleyince komik oluyor ama gece uyurken mirildanirdim vallahi dinnini diye.
@yucewalden kanka vallahi böyle söyleyince komik oluyor ama gece uyurken mirildanirdim vallahi dinnini diye.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Nisan 2022 #19 Adem Yıldız_ dedi: @yucewalden kanka vallahi böyle söyleyince komik oluyor ama gece uyurken mirildanirdim vallahi dinnini diye. Genişletmek için tıkla... Lan işte bir anda giriyo yüksek melodiyle.
Adem Yıldız_ dedi: @yucewalden kanka vallahi böyle söyleyince komik oluyor ama gece uyurken mirildanirdim vallahi dinnini diye. Genişletmek için tıkla... Lan işte bir anda giriyo yüksek melodiyle.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 11 Nisan 2022 #20 @yucewalden ne bileyim hacı bana niye kızıyon.