Kuru cilt için olan ürün karma ciltte kullanılabilir mi?

Jonsares

Kilopat
Daha fazla  
Nemlendirici alacağım en son Bioderma'nın atoderm cream Ultra ürününü almaya karar verdim fakat cilt tipim karma ve bu ürün kuru ciltler içinmiş kullansam ciddi bir sorun yaşar mıyım, aranızda bu ürünü kullanan varsa bilgilendirebilir mi?

Nemlendirici ürün olmasaydı şüphe ederdim fakat bence şüphe etmenize gerek yok kullanabilirsin.

Dediğiniz ürünü pek denemedim benim akneye yatkın karma cildim var.
Eğer akne sorununuz da varsa krem önerebilirim.
Hiç bilmediğiniz bir şey kullanmaktansa
(Asla kötüdür demiyorum ama hiç duymadım araştırmadım) içeriği bilinen sağlıklı bir ürün kullanmak en iyisi.

Bazıları sözde nemlendirici krem hiçbir etkisi yok.

Akne oluşmuyor cildimde ancak yağlı bir şey yediysem o dönem çok fazla nadiren oluştuğu oluyor ama sürekli böyle bir problemim yok sadece sabahları alnım ve burnum yağlanıyor yıkayınca da geçiyor gün boyu kuru kalıyor o yüzden karma ciltli sayılırım sanırım ama düzgün nemlendirici bulamadım.

Ya aslında önemli olan cildimi yağlandırmasın daha çok zarar vermesin yeterli içerikten çok anlamam ben ve evet dediğin ürünü almayı düşünüyordum bu ürün karma ciltli birine gider mi sence.

Bilemiyorum ben bu markayı kullanmadım internette yazar cilt tipinize uygun markalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…