Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #21 Anlık olarak yiyorum.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 31 Ekim 2022 #22 CHRİS W4LKER dedi: Kuru Fasulye ve Pilav sever misiniz? Üzerine çok acı olmayan pul biber döküp afiyetle yerim ben Acı pul biber midemi yaktığı için yiyemem Genişletmek için tıkla... Yanında yoğurt üstüne karabiber pulbiber ile efsane.
CHRİS W4LKER dedi: Kuru Fasulye ve Pilav sever misiniz? Üzerine çok acı olmayan pul biber döküp afiyetle yerim ben Acı pul biber midemi yaktığı için yiyemem Genişletmek için tıkla... Yanında yoğurt üstüne karabiber pulbiber ile efsane.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 31 Ekim 2022 #23 Nemai dedi: Anlık olarak yiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu açarken yiyordum bende. Şimdi canım çekti :/ mirewotr0661 dedi: Yanında yoğurt üstüne karabiber pulbiber ile efsane. Genişletmek için tıkla... Karabiber sevmem ama pulbiber efsane oluyor.
Nemai dedi: Anlık olarak yiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu açarken yiyordum bende. Şimdi canım çekti :/ mirewotr0661 dedi: Yanında yoğurt üstüne karabiber pulbiber ile efsane. Genişletmek için tıkla... Karabiber sevmem ama pulbiber efsane oluyor.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 31 Ekim 2022 #24 CHRİS W4LKER dedi: Hocam konuyu açarken yiyordum bende. Şimdi canım çekti :/ Karabiber sevmem ama pulbiber efsane oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam daha acı olması için bir alternatif.
CHRİS W4LKER dedi: Hocam konuyu açarken yiyordum bende. Şimdi canım çekti :/ Karabiber sevmem ama pulbiber efsane oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam daha acı olması için bir alternatif.