B Berke19 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #11 Yemek ayırt etmem ikisinide seviyorum.
eflatunsarısı Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2021 #12 surafu dedi: Kuru fasulye yenmez mi ya Genişletmek için tıkla... Yenmez. Windows 11 Bükücü dedi: Patlıcan konusunda haklısın ama kuru fasulye sevilmez mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef sevmiyorum. Heidegger dedi: Damak tadına uymayabilir, gayet doğal. Bana kalsa ikisini de çiğ çiğ yerim. Tek olmasan da azınlıktasın. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. start_system dedi: Patlıcanı kuru dolma olarak severim sadece onun dışında hiç sevmem. Küçükken patlıcan yemeği midemi bulandırırdı. Genişletmek için tıkla... Bende çocukluk travması oldu senin gibi. Son düzenleme: 28 Ağustos 2021
surafu dedi: Kuru fasulye yenmez mi ya Genişletmek için tıkla... Yenmez. Windows 11 Bükücü dedi: Patlıcan konusunda haklısın ama kuru fasulye sevilmez mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef sevmiyorum. Heidegger dedi: Damak tadına uymayabilir, gayet doğal. Bana kalsa ikisini de çiğ çiğ yerim. Tek olmasan da azınlıktasın. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. start_system dedi: Patlıcanı kuru dolma olarak severim sadece onun dışında hiç sevmem. Küçükken patlıcan yemeği midemi bulandırırdı. Genişletmek için tıkla... Bende çocukluk travması oldu senin gibi.
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #13 Yoğurtlu köz patlıcan yememişsiniz demek ki.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #14 Bence kuru fasulye guzel patlıcan bir başka güzel
eflatunsarısı Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2021 #15 Uprising dedi: Yoğurtlu köz patlıcan yememişsiniz demek ki. Genişletmek için tıkla... Yemedim Emma Stone dedi: Bence kuru fasulye guzel patlıcan bir başka güzel Genişletmek için tıkla... Olsun damak zevki işte.
Uprising dedi: Yoğurtlu köz patlıcan yememişsiniz demek ki. Genişletmek için tıkla... Yemedim Emma Stone dedi: Bence kuru fasulye guzel patlıcan bir başka güzel Genişletmek için tıkla... Olsun damak zevki işte.
T technora Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 1.797 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Ağustos 2021 #16 Yalnız değilsiniz, ben de sevmiyorum.
eflatunsarısı Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2021 #17 technora dedi: Yalnız değilsiniz, ben de sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ruh ikizi
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 28 Ağustos 2021 #18 Sevmemek normal. Damak tadına uymuyorsa sevmezsin. Bende ikisini hiç sevmiyorum.
eflatunsarısı Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2021 #19 466609 dedi: Sevmemek normal. Damak tadına uymuyorsa sevmezsin. Bende ikisini hiç sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Normalmişim.
466609 dedi: Sevmemek normal. Damak tadına uymuyorsa sevmezsin. Bende ikisini hiç sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Normalmişim.