Kuru, sert ve dökülen saçlarım için şampuan ve bakım önerisi

ehosgeldi26

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi saçlarım çok kuru, sert ve nemsiz. Ayrıca duş esnasında kafamı şampuanlarken ve duştan sonra saçımı tararken dökülüyor. Ben bu dökülmenin sebebini kuru ve sert olmasına bağlıyorum. Şampuanlar hakkında pek bir bilgim yok rastgele bir şampuan kullanıyorum pek bir özelliği yok. Sizden isteğim saçlarımın canlı durmasını ve dökülmemesini istiyorum. İpeksi yumuşak bir saçlar istiyorum. Bunun için neler kullanmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Bilgil arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu gibi sorunlar bazen diyetinle de ilgili olabiliyor. Sürekli şeker, yağ gibi fazlasının vücutta kötü etkiler bıraktığı ürünler tüketiyorsan diyetini bi gözden geçir derim. Diyetim çok sağlıklı diyorsan saçının dökülmesi genetikten gelen bir problem, fakat sert ve nemsiz olması kullandığın şampuanın saç derisindeki doğal yağları yıkanırken beraberinde götürmesinden dolayıdır, saç derisinde bulunan doğal yağlar oldukça önemli. Eğer biraz araştırma yaparsan sana uygun saç bakım ürünlerini bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…