wiXien Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX306012GB,İ9-9900,ASUSPRIME B365M-K,16GB RAM,250GB SSD,1TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2024 #11 Hocam benim saçlarımda çok sertleşiyor 3ayrı şampuanı karıştırınca pamuk gibi oluyor tavsiye ederim headen shoulders clear bıoblas
Hocam benim saçlarımda çok sertleşiyor 3ayrı şampuanı karıştırınca pamuk gibi oluyor tavsiye ederim headen shoulders clear bıoblas
ErayDq Picopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 528 19 Temmuz 2024 #12 wiXien dedi: Hocam benim saçlarımda çok sertleşiyor 3ayrı şampuanı karıştırınca pamuk gibi oluyor tavsiye ederim headen shoulders clear bıoblas Genişletmek için tıkla... Hocam aktif olarak kullandığım şampaun headen shoulders zaten de diğerinin linkini atabilir misin
wiXien dedi: Hocam benim saçlarımda çok sertleşiyor 3ayrı şampuanı karıştırınca pamuk gibi oluyor tavsiye ederim headen shoulders clear bıoblas Genişletmek için tıkla... Hocam aktif olarak kullandığım şampaun headen shoulders zaten de diğerinin linkini atabilir misin