Kurulmak istenen programdaki Trojan nasıl temizlenir?

FalanMask

Hectopat
Daha fazla  
Bir program indirmek istiyorum ama içinde trojan var. Antivirüsler komple programı siliyor. Oysaki ben programı kullanmak istiyorum. Herhangi bir program içerisinden sadece virüslü kısmı temizleyen ve programı rahat bırakan bir site veya program var mı?

Programın virüslü olduğuna eminsen yapacak bir şey yok, belki farklı bir yerden virüssüz halini bulabilirsin. Bunun haricinde, bazı dosyalar, özellikle orijinal içeriğe sahip olmayanlar, anti virüsler ve tarayıcılar tarafından virüslü olarak algılanabiliyor. Bu virüs içerdiği anlamına gelmez. Yani anti virüsü devre dışı bırakıp deneyebilirsin.

Program VirusTotal taramasında da virüslü gözüküyor. Windows korumasını kapatınca programı kullanabiliyorum. O zaman böyle devam yapacak bir şey yok. Yine de yardımın için teşekkürler.

Program VirusTotal taramasında da virüslü gözüküyor. Windows korumasını kapatınca programı kullanabiliyorum. O zaman böyle devam yapacak bir şey yok. Yine de yardımın için teşekkürler.

Hocam sizin programın kodlarına inip zararlı komutu silmeniz lazım veya sıfırını bulabilirsiniz hala zararlı yazılım içeren program kullanmaya devam ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…