Hobwin Kilopat Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #1 Bazı programlar Denetim Masası'nda gözükmediği için kaldıramıyorum. Üçüncü parti kaldırma programları da görmüyor. Yardımcı olur musunuz?
Bazı programlar Denetim Masası'nda gözükmediği için kaldıramıyorum. Üçüncü parti kaldırma programları da görmüyor. Yardımcı olur musunuz?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #2 Hocam, ayarlar üzerinden uygulamalara gelin. Buradan yapabilirsiniz.
Hobwin Kilopat Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #3 Yener K. dedi: Hocam, ayarlar üzerinden uygulamalara gelin. Buradan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fark eden bir şey yok orada ne gözüküyorsa orada da o gözüküyor maalesef.
Yener K. dedi: Hocam, ayarlar üzerinden uygulamalara gelin. Buradan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fark eden bir şey yok orada ne gözüküyorsa orada da o gözüküyor maalesef.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.153 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #4 Daha olmadı programın kendi klasöründe Uninstall dosyası ile o yoksa el ile silin klasörü Regeditten de kaydı silersin.
Daha olmadı programın kendi klasöründe Uninstall dosyası ile o yoksa el ile silin klasörü Regeditten de kaydı silersin.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 29 Ağustos 2020 #5 Hangi uygulamalar gözükmüyor?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #6 Hocam programın olduğu klasöre gelip burada bulunan uninstall seçeneği ile yapabilirsiniz.
Hobwin Kilopat Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #7 Uton dedi: Hangi uygulamalar gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... Dragon Center, Eset. Daha önce de LOL gözükmemişti. ÇAĞATAY TORUN dedi: Daha olmadı programın kendi klasöründe Uninstall dosyası ile o yoksa el ile silin klasörü Regeditten de kaydı silersin. Genişletmek için tıkla... İki programda da uninstall dosyası yok. Regeditte de kayıtları yok. Birkaç tane RGB yazan dosya gördüm ama anlayamadım Dragon Center ile kurduğu şeylerden birisiydi sanırım. Eset içinse hiç kayıt yok.
Uton dedi: Hangi uygulamalar gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... Dragon Center, Eset. Daha önce de LOL gözükmemişti. ÇAĞATAY TORUN dedi: Daha olmadı programın kendi klasöründe Uninstall dosyası ile o yoksa el ile silin klasörü Regeditten de kaydı silersin. Genişletmek için tıkla... İki programda da uninstall dosyası yok. Regeditte de kayıtları yok. Birkaç tane RGB yazan dosya gördüm ama anlayamadım Dragon Center ile kurduğu şeylerden birisiydi sanırım. Eset içinse hiç kayıt yok.