Merhaba. Şu an Linux Mint kullanıyorum. Sistemime Arch kurmak istiyorum. Fakat bir problem halinde Mint'e geri dönebilmem gerekiyor. Tekrar ayarlarımı yapmamak için sistemin ISO dosyasını almak istiyorum. Bunun için hangi programı önerirsiniz?
Merhaba. Şu an Linux Mint kullanıyorum. Sistemime Arch kurmak istiyorum. Fakat bir problem halinde Mint'e geri dönebilmem gerekiyor. Tekrar ayarlarımı yapmamak için sistemin ISO dosyasını almak istiyorum. Bunun için hangi programı önerirsiniz?
Home klasörünü yedekle yeterli. Mint'e geri dönünce içindeki Config gibi dosyaları geri atarsın bu sayede uygulamaları indirdiğinde otomatik ayarlı gelir.
Harddiskinizin komple imajını amak istiyorsanız Clonezilla ve benzeri programlar işinizi görecektir. Rescuezilla Clonezilla'nın kullanımı daha kolay bir versiyonudur.