Çözüldü Kurulu Win11'i silip nasıl USB'den tekrar kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Peki aklıma şimdi geldi, zaten kurulu Win11'i silip nasıl USB'den tekrar kuracağım?
Yüklemek istediğin işletim sistemini Microsoft'un sayfasından indirip Media Creation Tool veya Rufus gibi bir program yardımıyla USB belleğe yazdıracaksın. Sistemi Boot ederken USB belleğini seçip kuruluma başlarken kurulacak diski soracak, bu kısımda diski temizleyip seçeceksin ve kuruluma devam edeceksin.
Peki aklıma şimdi geldi, zaten kurulu Win11'i silip nasıl USB'den tekrar kuracağım?
Yüklemek istediğin işletim sistemini Microsoft'un sayfasından indirip Media Creation Tool veya Rufus gibi bir program yardımıyla USB belleğe yazdıracaksın. Sistemi Boot ederken USB belleğini seçip kuruluma başlarken kurulacak diski soracak, bu kısımda diski temizleyip seçeceksin ve kuruluma devam edeceksin.

Çözüm
Yüklemek istediğin işletim sistemini Microsoft'un sayfasından indirip Media Creation Tool veya Rufus gibi bir program yardımıyla USB belleğe yazdıracaksın. Sistemi boot ederken USB belleğini seçip kuruluma başlarken kurulacak diski soracak, bu kısımda diski temizleyip seçeceksin ve kuruluma devam edeceksin.

Tamam, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı