Yoshikatsu Hectopat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 39 21 Ağustos 2014 #1 Merhaba, benim laptopımda win8.1 kurulu ancak PC toplamak istiyorum kurulu windows anahtarı OEM bu anahtarı bir şekilde yeni cihazda kullanmak mümkün mü? Zaten PC toplamakta zorlanıyorum, elimde windows varken yenisini almak baya sıkıntı benim için.
Merhaba, benim laptopımda win8.1 kurulu ancak PC toplamak istiyorum kurulu windows anahtarı OEM bu anahtarı bir şekilde yeni cihazda kullanmak mümkün mü? Zaten PC toplamakta zorlanıyorum, elimde windows varken yenisini almak baya sıkıntı benim için.
E Eothraen Ziyaretçi 21 Ağustos 2014 #2 Hayır böyle bir durum söz konusu değil, bir ürün anahtarını sadece bir bilgisayarda kullanabilirsiniz.
Hayır böyle bir durum söz konusu değil, bir ürün anahtarını sadece bir bilgisayarda kullanabilirsiniz.
Yoshikatsu Hectopat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 39 21 Ağustos 2014 #3 Kötü oldu bu. Cevabın için teşekkürler.
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 21 Ağustos 2014 #4 Yeniden lisans satın almanız gerekmektedir. Alışveriş yapın Windows | Microsoft Mağazası