Arkadaşlar, Windows 10 Pro işletim sistemine sahibim. Windows SSD'ye kurulu ama ben Windows'u tekrardan UEFI USB ile kurmak istiyorum. Kurabilir miyim?
Dediğiniz gibi olursa, konu sahibine sesleniyorum. Sıfırlama ile format aynı şey. Dosyalarının silinmemesini istiyorsan format ekranında diski sakın biçimlendirme, diski sadece seç ve devam et. Dosyaların windows.old klosörüne taşınır (programlar taşınmaz ama kişisel dosyalar örneğin indirilenler kutusu silinmez)
Hocam bende nağmıdeğer Windows 7 var. Ama arkadaşa win8.1 kurmuştum ordan gördüm. Şimdi siz flasa yazdırın, takın bilgisayara format ekranı gelsin. Bu arada format atmicaz sadece o ekranın gelmesi lazım. Kur ekranı geldikten sonra sol alt yada sağ altta bilgisayarımı onar vardır. Ona basın orda sıfırlama seçeneği mevcut. Yoksa bilgisayarımı onarda gelişmiş ayarlar vardır ona basınca gelir sıfırlama seçeneği. Bu arada driverlar silinir mi onu bilemem. Çokta önemli değil aslında driverları bulamazsanız konu açın hemen yardımcı oluruz.