Kurulum aşamasında başka markadan internet alınabilir mi?

ByNoise

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Biz TT'ye 3 ay önce başvurduk. Gidip her hafta söylüyoruz. Ama gelip kurulumu yapmıyorlar.
Altyapı yoktu. Altyapı 75 Mbps yapmışlar fakat gelip bağlamıyorlar. Merak ettiğim şey: Benim altyapı olmuş ama kurulum yapmıyorlar, biz başka bir markadan internet alabilir miyiz? Arkadaşlar internet yüzünden EBA'ya giremedim. Zaten moralim bozuk, hocalar sınav cevaplarını canlı derste vermiş. Ben 0 veya en yüksek 30 aldım. Bütün sınıf takdir alacak. Ama toparlamam için 2. dönem şansım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçi iptal etseniz de ne değişir bilemedim, port yok diyor.
Peki iptal etsek altyapı kalır mı ?
Evet, bağlayabilir. Arkadaşın dediği gibi taahhüt imzalamadıysanız geçebilirsiniz başka bir sağlayıcıya. Port olduğu zaman.

Bize tahhütsüz bir paket verdiler 24 Mbps 2 aylık = 200TL tahhütsüz paket 60 günlük.

Şimdi biz TT'ye altyapı başvurusu yapmak için gittik 3 ay önce onlara tahhütsüz bir paket yapmalarını söyledik ve 24 Mbps karar verdik. Şimdi bizim altyapı 75 Mbps gözüküyor. 1 hafta süre verdik onlara gelip kurulum yaparlarsa olur. Ama yapmazlarsa iptal edeceğiz. İptal edersek 75 Mbps sistemde halen gözükür mü?
Not: İmza attık birde 24 mbps 2 aylık = 200Tl diye. İptal edebiliriz. Korkum iptal edersek altyapı yok sorunu olur diye.
O zaman portunuz olunca bir firmaya başvurun, bir şey olmaz.

Biz iptal edeceğiz o zaman çünkü altyapı kalır. Başka firmaya geçeriz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…