Greenlight* Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar benim bir dosyam var ve bunu kurulum dosyasına (.exe) nasıl çevirebilirim, birisi internetten indirdiği anda sorunsuz bir şekilde kurulmasını nasıl sağlayabilirim ?
Arkadaşlar benim bir dosyam var ve bunu kurulum dosyasına (.exe) nasıl çevirebilirim, birisi internetten indirdiği anda sorunsuz bir şekilde kurulmasını nasıl sağlayabilirim ?
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 22 Ağustos 2014 #2 Kurulumdan kastınız nedir ? Oyun yükleme sihirbazı gibi bir şey mi diyorsunuz ?
Greenlight* Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #3 Silinen üye dedi: Kurulumdan kastınız nedir ? Oyun yükleme sihirbazı gibi bir şey mi diyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Mesela (C: ) Klasörüne bir dosya kuracak ayrıca masaüstüne kısayol getirecek. Bunu nasıl sağlayabilirim ?
Silinen üye dedi: Kurulumdan kastınız nedir ? Oyun yükleme sihirbazı gibi bir şey mi diyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Mesela (C: ) Klasörüne bir dosya kuracak ayrıca masaüstüne kısayol getirecek. Bunu nasıl sağlayabilirim ?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 22 Ağustos 2014 #4 İnternette bir çok anlatım videosu mevcut. Mesela bu... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İnternette bir çok anlatım videosu mevcut. Mesela bu... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #5 Install Creator adında bir program var. Bu programı kullanarak rahatlıkla yapabilirsin.
Greenlight* Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #6 Birisi dedi: İnternette bir çok anlatım videosu mevcut. Mesela bu... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bir göz atacağım.
Birisi dedi: İnternette bir çok anlatım videosu mevcut. Mesela bu... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bir göz atacağım.
mstfa Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 163 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #7 Winrar ile de yapabilirsiniz.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #8 Winrar.
mstfa Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 163 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #9 Evet winrar
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 23 Ağustos 2014 #10 mstfa dedi: Winrar ile de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ama kısayol oluşturuyor mu?