Çözüldü Kurulum ekranında disk nasıl bölünür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Arkadașlar kurulum ekranında diski nasıl böleceğim?
Cihazda Linux Mint yüklü Dual Boot yapacağım.

Dosya Ekleri

• 20200819_182420.jpg
    20200819_182420.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 86
Çözüm
1-Shift+F10 ile komut istemini açın.
2-Diskpart komutunu yazın.
3-List disk komutunu yazın.
4-Diski select disk * komutu ile seçin.
5-Clean komutu ile diski sıfırlayın.
6-Create Part Primary Size=***** yazın. MB şeklinde yazacaksınız bu komutu. Diski tamamen sıfırlamış oluyorsunuz bu yöntemle. Bende Windows 10 kurarken işe yaramıştı.
Arkadașlar kurulum ekranında diski nasıl böleceğim?
Cihazda Linux Mint yüklü Dual Boot yapacağım.
Tüm diskleri silip yeni açıcaksınız istediğiniz rakamı girin birtane daha açın onda zaten yazıcak belli bir sayı mesela atıyorum 30455 mb yazıcak okadar açabilirsin diye

6-Create Part Primary Size=***** yazın. MB şeklinde yazacaksınız bu komutu. Diski tamamen sıfırlamış oluyorsunuz bu yöntemle. Bende Windows 10 kurarken işe yaramıştı.

Çözüm
Deneyeceğim.

Hocam bu işlemi sıfırlamadan yapmak mümkün mü bilemiyorum. Ben Clean komutunu kullanmadan bölmeye çalıştığımda hata almıştım. İsterseniz Clean komutu olmadan deneyin. Clean komutu diski sıfırlıyor bu arada. Sıfırlamak istemiyorsanız bu yöntemi denemeyin.

Hocam bu işlemi sıfırlamadan yapmak mümkün mü bilemiyorum. Ben Clean komutunu kullanmadan bölmeye çalıştığımda hata almıştım. İsterseniz Clean komutu olmadan deneyin. Clean komutu diski sıfırlıyor bu arada. Sıfırlamak istemiyorsanız bu yöntemi denemeyin.
Evet hocam, beceremediğimden dolayı gözümü kararttım, diskin hepsini biçimlendirdim.Ama ilginiz için teșekkür ederim. Mint'i sıfırdan kuracağım.
En iyi cevap seçmek istiyorum, nasıl seçeceğim?

Evet hocam, beceremediğimden dolayı gözümü kararttım, diskin hepsini biçimlendirdim.Ama ilginiz için teșekkür ederim. Mint'i sıfırdan kuracağım.

Hocam raporlayıp en iyi cevap seçmek istediğinizi yazmanız yeterli. Yararım dokunmuşsa ne mutlu bana. Keşke Linux'u silmeden halledebilseydik.

Kanka bende yapma yöntemi gösterdim .(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı