mesut.akcan
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Emekli Öğretmen
- RAM
- 8GB
- Ekran kartı
- GTX1050 Ti
- İşlemci
- Intel(R) Core(TM) i5-7300HQ CPU @ 2.50GHz 2.50 G
Birkaç gündür bir EXE kurulum dosyasını çalıştırıp kurmak istediğimde klasörün olduğu Windows gezgini kilitleniyor.
Önce exe dosyada bir sorun olduğunu düşündüm ama değil.
Yaklaşık 10 dakika sonra "Kullanıcı hesabı denetimi" geliyor.
Bu uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz? Evet / Hayır şeklinde.
Evet ya da hayır ile devam edebiliyorum.
Sonra aynı dosyayı tekrar çalıştırdığımda 10 dakikalık gecikme olmuyor ama başka yeni bir exe kurulum dosyasında aynı sorun çıkıyor.
Windows Defender'dan şüphelendim. Acaba önce dosyayı sunucuya örnek olarak gönderip inceleyip sonra mı çalıştırıyor dedim.
Defender örnek gönderme ayarına baktım kapalı.
Kullanıcı Hesabı Denetim ayarlarına baktım. Varsayılan ayarında yani alttan 3. kademe.
MicrosoftProgram_Install_and_Uninstall.Meta.Diagcab Programların yüklenmesini veya kaldırılmasını engelleyen sorunları düzeltme indirip çalıştırdım işe yaramadı.
Komut satırından SFC /SCANNOW denedim. O da fayda etmedi.
Windows'u yeniden kurmak da istemiyorum. Çok sayıda program kurulumu var. Kurmak sorun değil programları ayarlamak çok uğraştırıyor.
Önce exe dosyada bir sorun olduğunu düşündüm ama değil.
Yaklaşık 10 dakika sonra "Kullanıcı hesabı denetimi" geliyor.
Bu uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz? Evet / Hayır şeklinde.
Evet ya da hayır ile devam edebiliyorum.
Sonra aynı dosyayı tekrar çalıştırdığımda 10 dakikalık gecikme olmuyor ama başka yeni bir exe kurulum dosyasında aynı sorun çıkıyor.
Windows Defender'dan şüphelendim. Acaba önce dosyayı sunucuya örnek olarak gönderip inceleyip sonra mı çalıştırıyor dedim.
Defender örnek gönderme ayarına baktım kapalı.
Kullanıcı Hesabı Denetim ayarlarına baktım. Varsayılan ayarında yani alttan 3. kademe.
MicrosoftProgram_Install_and_Uninstall.Meta.Diagcab Programların yüklenmesini veya kaldırılmasını engelleyen sorunları düzeltme indirip çalıştırdım işe yaramadı.
Komut satırından SFC /SCANNOW denedim. O da fayda etmedi.
Windows'u yeniden kurmak da istemiyorum. Çok sayıda program kurulumu var. Kurmak sorun değil programları ayarlamak çok uğraştırıyor.