Kurulum sırasında 1 TB SSD 0 MB olarak gözüküyor

Hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi yüklüyorum ama sürücülerde Windows 11'deki gibi tek bir sürücü bırakıp ona yüklesem olur mu?

Anlamadım hocam tek disk varsa ona yükleyeceksin.

tamamdır hocam dediğiniz gibi yaptım şuan yükleniyor.
Yüklendikten sonra win11 e yükseltmek daha kolay olur sanırım.

Hocam Windows 10'u kurdum ama Wi-Fi, ses vb. hiçbir sürücü şeyini indirmedim daha yeni kurdum ve bilgisayarın touchpad i çalışmıyor. Harici mouse kullanıyorum. Bunları yapmadan hemen Windows 11'e yükselteyim mi yoksa sürücüleri kurduktan sonra mı yükselteyim?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam dediğiniz gibi yaptım şu an yükleniyor.
Yüklendikten sonra Windows 11'e yükseltmek daha kolay olur sanırım.

Hocam Windows 10'u kurdum ama Wi-Fi, ses vb. hiçbir sürücü şeyini indirmedim daha yeni kurdum ve bilgisayarın touchpad i çalışmıyor. Harici mouse kullanıyorum. Bunları yapmadan hemen Windows 11'e yükselteyim mi yoksa sürücüleri kurduktan sonra mı yükselteyim?

Kurduktan sonra yükselt daha kolay olur.

Bu gerekli olan sürücüleri nereden yükleyebilirim hocam? Bir de touchpad neden çalışmıyor olabilir?

Touchpad sürücüsünü yüklemen gerekiyor muhtemelen laptop üretici sitesinden gerekli sürücüleri yükleyebilirsin.

Touchpad sürücüsünü yüklemen gerekiyor muhtemelen laptop üretici sitesinden gerekli sürücüleri yükleyebilirsin.

Anladım hocam bugün çok yardımcı oldunuz gerçekten. Çok sağ olun. Bulamadım sürücülerin yerini ondan sormuştum. Bakayım tekrardan

hocam bazı kişiler w10’dan w11’e yükseltme performans düşüklüğü Yaşarsın dediler. ayrıca sürücüleri yüklemeden w11’e geç diyenler oldu açıkcası ne yapacağımı şaşırdım. ne yapmalıyım sizce

Son düzenleme:
Anladım hocam bugün çok yardımcı oldunuz gerçekten. Çok sağ olun. Bulamadım sürücülerin yerini ondan sormuştum. Bakayım tekrardan.

Hocam bazı kişiler Windows 10'dan W11'e yükseltme performans düşüklüğü yaşarsın dediler. Ayrıca sürücüleri yüklemeden W11'e geç diyenler oldu açıkçası ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapmalıyım sizce.

Yüklemeden geçebilirsin sana kalmış Windows 11 şu an stabil sorun yok sistemin iyi geçebilirsin.

Yüklemeden geçebilirsin sana kalmış Windows 11 şu an stabil sorun yok sistemin iyi geçebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu şekilde geçebilirsin ya da temiz format atabilirsin ama aynı sorun olur mu yine bilmiyorum.

Bu şekilde geçebilirsin ya da temiz format atabilirsin ama aynı sorun olur mu yine bilmiyorum.

Teşekkür ederim hocam hemen izleyip yapıyorum. Lisanslı Windows 10 indirmediğim için W11'e geçmek sıkımtılı mı diye düşündüm de o yüzden emin olamamıştım.

Hocam dediğiniz gibi her şeyi yaptım şu an her şey olmuş durumda. Windows 11'i yüklediğim için de anladığım kadarıyla driverların hepsini kendisi otomatik yüklemiş. Sadece şu an biraz bilgisayarda kasma var. Yazılan şeylerin ekrana geç düşmesi, bazı şeylerin geç açılması gibi. Acaba bu normal midir düzelir mi?

Teşekkür ederim hocam hemen izleyip yapıyorum. Lisanslı Windows 10 indirmediğim için W11'e geçmek sıkımtılı mı diye düşündüm de o yüzden emin olamamıştım.

Hocam dediğiniz gibi her şeyi yaptım şu an her şey olmuş durumda. Windows 11'i yüklediğim için de anladığım kadarıyla driverların hepsini kendisi otomatik yüklemiş. Sadece şu an biraz bilgisayarda kasma var. Yazılan şeylerin ekrana geç düşmesi, bazı şeylerin geç açılması gibi. Acaba bu normal midir düzelir mi?

Ayrıca ekranda da böyle bazen gidip gelme gibi bir şey oluyor onun sebebi nedir acaba? Ya da nasıl düzeltebilirim?

Hocam öncelikle teşekkür ederim her şeyi tamamen hallettim sayende indirilmesi gereken kurulması gereken her şey tamam şuan. Son sorum Win 11 kurulu kullanıyorum şuan ama güncelleştirmelerde win10 güncelleştirmeleri var hala. bu normal mi yapmam mı lazım?

Dosya Ekleri

• IMG_8464.jpeg
    IMG_8464.jpeg
    258,2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı