Kurulum sırasında 1 TB SSD 0 MB olarak gözüküyor

Sen dene eğer yüklenirse sonradan Windows 11'e yükseltirsin.

Hocam
Buradaki bütün söylenenleri yaptım. AHCI modunun açılımı hariç onu nasıl açabilirim acaba? Bulamadım bir türlü.

Ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum hocam BIOS'tan varsa yapabilirsin ama muhtemelen yoktur baktım YouTube'dan göremedim dediğimi dene.

Ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum hocam BIOS'tan varsa yapabilirsin ama muhtemelen yoktur baktım YouTube'dan göremedim dediğimi dene.
hocam rufusu ayarladığım usb yi başka bilgisayara taktım şuan usb yi göremiyorum usb görünmüyor. önceki sefer denediğimde de diğer usb ded de böyle olmuştu ne yapmam lazım

Hocam Rufus'u ayarladığım USB'yi başka bilgisayara taktım şu an USB'yi göremiyorum USB görünmüyor. Önceki sefer denediğimde de diğer USB ded de böyle olmuştu ne yapmam lazım.

Farklı bir girişe tak dene.

Yok hocam önceki USB de de böyle olmuştu ondan Rufus'u kurup yüklemeyi denemiştim USB sonrasında görünmüyordu şimdi yeni USB aldım ve aynısını yaptım yine gözükmüyor aynısı oldu.

Disk yönetimine gelip ekran görüntüsü at hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…