Z Zafer tulu Centipat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 2 11 Mayıs 2020 #1 Yeni masaüstü bilgisayar aldım. Kurulum yaparken C ve D sürücüsünün olmadığını gördüm, bunun nedeni nedir? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Yeni masaüstü bilgisayar aldım. Kurulum yaparken C ve D sürücüsünün olmadığını gördüm, bunun nedeni nedir? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 11 Mayıs 2020 #2 Windows yüklerken mi yok? Diske tıklayıp ''yeni'' butonuna basıp diski oluşturun.
Sinan Uğurlu Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 504 Çözümler 12 Yer Datacenter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ve Ağ Altyapı Danış. 11 Mayıs 2020 #3 Büyük ihtimal UEFI format atmıyorsunuz. Format flaşınızı UEFI olarak kurup tekrar deneyin. Secure Boot'u kapatmayıda deneyebilirsiniz
Büyük ihtimal UEFI format atmıyorsunuz. Format flaşınızı UEFI olarak kurup tekrar deneyin. Secure Boot'u kapatmayıda deneyebilirsiniz
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 11 Mayıs 2020 #5 Bu videodan yararlanarak yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videodan yararlanarak yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 11 Mayıs 2020 #6 Kurulum yaparken onları siz oluşturacaksınız da ondan.