Kurulumda diskleri göremiyorum

mbatmaz

Hectopat
Arkadaşlar;
Notebook um desteklemediği için vazgeçtim ve şuan masaüstüme kuruluyorum mavericksi fakat şöyle bir problem var.

Makine kurulum ekranına kadar problemsiz geliyor fakat hiçbir şekilde ssd ve sata diskler görünmüyor. Sadece kurulum yaptığım usb disk görünüyor. Bios'tan yapmadığım ayar kalmadı tüm sata modları ile oynadım sonuç aynı. Fakat bootloader da diskler görünüyor. Sizce nerede problem olabilir? Yüklemem gereken driver vs var mı?

Ml laptopumda mevcut fakat ethernet wifi ekran kartını tanımıyor. Mavericks te laptopda kurulum ekranında configuration begin ekranında kalıyor. Masaüstümde mavericks kurulum ekranına kadar geliyor fakat bu seferde diskler görünmüyor. Be kadar şanssızıl valla :)) fakat 2-3 yıl önce deneme amaçlı sürümünü hatırlamıyorum fakat masaüstüne kurmuştum. Eski bir versiyondu ve diskleri görmüştü. Mavericks görmüyor ilginç.. Bu arada Pc modelim hp compaq dc5800 microtower Pc. Core 2 Duo 2.8ghz 4gb ram HD 5450 ekran kartı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı