M momosu Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #1 RAM 8gb mhz:????? Ekran kartı R5 M430 Anakart ???????? İşlemci i7 7500U Kurulumda end random seed hatası alıyorum. Çözüm anlatılmış forumda fakat o Clover kurulumlar için geçerli. Yeni koyduğunuz kurulumda OpenCore kurulum var ve atmamız gereken driveri driver klasörününü içine attım hala olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2022
Kurulumda end random seed hatası alıyorum. Çözüm anlatılmış forumda fakat o Clover kurulumlar için geçerli. Yeni koyduğunuz kurulumda OpenCore kurulum var ve atmamız gereken driveri driver klasörününü içine attım hala olmuyor.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #2 Araştırdım da çoğu kişi bu hatayı Clover ile almış. Yine de bios ayarları doğru mu? Onu kontrol etmekte fayda var. Olmazsa EFI değiştirmek lazım.
Araştırdım da çoğu kişi bu hatayı Clover ile almış. Yine de bios ayarları doğru mu? Onu kontrol etmekte fayda var. Olmazsa EFI değiştirmek lazım.