yigit16TR
Hectopat
Daha fazla
Tamamdır bütün yöntemleri deneyeceğim.
Denedim hepsini 3. hariç HKEY_lOCAL_MACHINE/SYSTEM System kısmı bende olmadığı için Epic ile iletişime mi geçeyim
Az önceki dediğim dosyayı buldum tam denetime sahip olabileceğini nasıl anlayabilirim bir bilginiz var mı?
Çözüldü: "Epic Games Launcher Setup" Hatası buradan halletim düzeldi yükledim.
Sistem bütünlüğü bozulmuş olabilir sistem geri yüklemesi yapmanızı öneririm.Rocket League açılmadığı için Epic Games'i sildim sonra tekrar indirmeyi denediğimde bu hatayı veriyor
Bu bilgisayara sağ tıklayıp özellikler diyin daha sonra sol üsten sistem korumasına tıklayın sistem geri yüklemesi yazan yere tıklayın ve daha önceki bir tarihi seçip ileri diyin ve son yazan yere tıklayıp sistem geri yüklemeyi başlatın.Nasıl sistem geri yüklemesi yapabilirim.
Hayır sistemin daha önce stabil çalıştığı bı zamanı yükleyecek son yüklediniz programlarda silinme ola bilir.Bilgisayarım sıfırlanacak mı
Geri dönüşlerinizi bekliyorum.Tamam teşekkürler hocam geri yükledikten sonra Epic Games'i indirmeyi deneyeceğim ve geri dönüş yapacağım.
RL açılmadığı için neden Epic Games'i sildiniz keske RL icin konu acsaydınız silmeden. Yonetici olarak açmayı denediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.