Çözüldü Kurulumda ISO yerine USB seçersek ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Atılma sırası derken neyi kast ettiniz hocam? Rufus'un hızlı ve birkaç ekstra seçeneğin olması avantajı var.

Attığım video da Rufus yerine ISO indirmek için kullandığımız araçtan devam ediyor. Rufus ile olanı yapmak isterseniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam biraz bayıyor olabilirim ancak ilk defa yapacağım için aşırı heyecanlıyım.
Kurulumda; ISO yerine USB'yi seçersek ne olur? Biz ISO kurmalıyız değil mi?
Atılma sırasından kastım; gelen ilk yorumda arkadaşın attığı üstten aşağıya doğru atılma sırası; mesela ilk adım olarak 1. videoyu, 2. olarak 2. videoyu vs. Diye mi anlamında demiştim.

Çözüm
Misal kurulumda; ISO yerine USB'yi seçip kurarsak ne olur, ISO kurarsak ne olur? ISO kuracağım ancak merak ediyorum.

Windows 10 ISO indirdiğimiz araçtaki USB seçeneğini diyorsanız önce indirip sonra flash belleğe yazdırıyor.

Misal kurulumda; ISO yerine USB'yi seçip kurarsak ne olur, ISO kurarsak ne olur? ISO kuracağım ancak merak ediyorum.

USB hazırladıktan sonra;

Bu videoyu mu yoksa;

Videosunu kullanarak mı devam edeyim? Bir fark var mıdır? İlk defa yapacağımdan dolayı hangisini önerirsiniz?

Güncel olan aşağıdaki video hocam. FreeDOS yazan. ISO dosyasını USB belleğe yazıp Boot ekranında da USB belleği seçip format atacaksınız.

@Humbel hocam burada mısınız? USB seçtiğimiz kısmı hala anlamadım da.
Hocam biraz bayıyor olabilirim ancak ilk defa yapacağım için aşırı heyecanlıyım.
Kurulumda; ISO yerine USB'yi seçersek ne olur? Biz ISO kurmalıyız değil mi?
Atılma sırasından kastım; gelen ilk yorumda arkadaşın attığı üstten aşağıya doğru atılma sırası; mesela ilk adım olarak 1. videoyu, 2. olarak 2. videoyu vs. Diye mi anlamında demiştim.
Attığım birinci video İSO dosyasını USB'ye yazdırmak için ikinci video format atmak için.

İSO yerine USB seçme kısmı tam olarak nerede hocam?

Attığım birinci video ISO dosyasını USB'ye yazdırmak için ikinci video format atmak için.

ISO yerine USB seçme kısmı tam olarak nerede hocam?

Attığım birinci video ISO dosyasını USB'ye yazdırmak için ikinci video format atmak için.

ISO yerine USB seçme kısmı tam olarak nerede hocam?

USB hazırladıktan sonra;

Bu videoyu mu yoksa;

Videosunu kullanarak mı devam edeyim? Bir fark var mıdır? İlk defa yapacağımdan dolayı hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows 10 ISO indirdiğimiz araçtaki USB seçeneğini diyorsanız önce indirip sonra flash belleğe yazdırıyor.

USB hazırladıktan sonra;

Bu videoyu mu yoksa;

Güncel olan aşağıdaki video hocam. FreeDOS yazan. ISO dosyasını USB belleğe yazıp Boot ekranında da USB belleği seçip format atacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Geldim hocam pardon.
Windows 10 ISO indirdiğimiz araçtaki USB seçeneğini diyorsanız önce indirip sonra flash belleğe yazdırıyor diye biliyorum.

Güncel olan aşağıdaki video hocam. FreeDOS yazan.

Aynen üstteki seçenek hocam.

Windows 10 ISO indirdiğimiz araçtaki USB seçeneğini diyorsanız önce indirip sonra flash belleğe yazdırıyor diye biliyorum.

Güncel olan aşağıdaki video hocam. FreeDOS yazan.

Minnettarım hocam size. Yakın zamanda format atacağım. Bu 2 videoyla rahat ve kolay bir şekilde format atabilirim öyleyse değil mi? :)) teşekkürler tekrardan.
Tamamdır hocam, kurulum yapacak mısınız?

USB'yi ayarlayayım, şartları oluşturayım atacağım. Bilmediğim bir konu vs olursa yardımcı olmanız için nasıl ulaşabilirim size?

Minnettarım hocam size. Yakın zamanda format atacağım. Bu 2 videoyla rahat ve kolay bir şekilde format atabilirim öyleyse değil mi? :)) teşekkürler tekrardan.

USB'yi ayarlayayım, şartları oluşturayım atacağım. Bilmediğim bir konu vs. olursa yardımcı olmanız için nasıl ulaşabilirim size?
Hocam telefonunuz var ise buradan yazabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım. Bir şey değil.

Evet izlediğiniz videolarla kolayca format atabilirsiniz. Bu arada baymıyorsunuz, işimiz yardımcı olmak. 🙂

Hocam telefonunuz var ise buradan yazabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım.

Evet izlediğiniz videolarla kolayca format atabilirsiniz. Bu arada baymıyorsunuz, işimiz yardımcı olmak. 🙂
Çok teşekkürler, evet bir telefonum var. Biraz zaman alır ancak atacağım an başlıyorum diye mesaj atarım size. Umarım kolay olduğunu bende bu 2 videoyla anlarım. İçim heyecan dolu vallaha :))
Hocam telefonunuz var ise buradan yazabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım. Bir şey değil.

Hocam 2-3 güne babamı da ikna edersem format atacağım eğer bana geri dönüş sağlarsanız ancak ilerlemeleri ve anlatacaklarınızı buradan mı anlatacaksınız?
@gamecover

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı