Erlik_Öztürk Hectopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #1 Acer Aspire 7 laptopum var şu videoyu izlerken babamın tavsiyesi üzerine resimde gördüğünüz UEFI Shell kısmını sildim bunu geri yüklemem gerekir mi? İleride sıkıntı çıkarır mı, yüklemem gerekirse nasıl yükleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2023
Acer Aspire 7 laptopum var şu videoyu izlerken babamın tavsiyesi üzerine resimde gördüğünüz UEFI Shell kısmını sildim bunu geri yüklemem gerekir mi? İleride sıkıntı çıkarır mı, yüklemem gerekirse nasıl yükleyebilirim?
C CihanK23 Picopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #2 Merhaba herhangi bir sorunla karsilastiniz mi bende ayni seyi yaptim sanirim
Erlik_Öztürk Hectopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #3 CihanK23 dedi: Merhaba herhangi bir sorunla karsilastiniz mi bende ayni seyi yaptim sanirim. Genişletmek için tıkla... Şimdilik bir sorun yok ama ileride bir şey olur mu olmaz mı emin değilim.
CihanK23 dedi: Merhaba herhangi bir sorunla karsilastiniz mi bende ayni seyi yaptim sanirim. Genişletmek için tıkla... Şimdilik bir sorun yok ama ileride bir şey olur mu olmaz mı emin değilim.