Selamlar, bilgisarıma aşağıdaki linkden Hackintosh kurulumu yaptım. Technopat YouTube kanalındaki Hackintosh kurulumunu adlı videoyu izledim fakat dakika 13:30'da takıldım. Önyükleyiciyi sistemi kurduğum SSD'ye atacağım fakat flash belleğimde sadece evi klasörü var.
OpenCore ile macOS kurulumu için önce macOS sonra Windows kurmanızı öneriyorum. Bu sayade daha sağlıklı bir işlem yapmış oluruz. Bu işlemler sonrası sisteminizde Windows yüklü ise boot etmeyeceketir. Tekrardan Windows kurmanız gerekebilir. macOS kurulum sonrası İlk olarak aracımızı indirelim...
www.technopat.net
Bu arada dakika 13:30'da Clover ayarlaması yapılmakta, senin bahsettiğin ise USB'siz boot etme aşaması sanırım.
USB'den EFI attım, USB olmadan açılabiliyor. LoL indirip oynadım onda da sorun yok. Ses sorunu yaşıyorum, şu an ses gelmiyor.
Sistem bu: (işlemci R5 2600)
OpenCore ile işlemlerde geleneksel yöntemler yerine bazı farklıklar bulunmaktadır. OpenCore kurulum sonrası sisteminize ses problemi yaşıyorsanız için ilk olarak ses kartınızın modelini öğrenin. CA0132/ Layout: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12 CS4210/ Layout: 13 ALC221/ Layout: 11 ALC225/...
OpenCore ile işlemlerde geleneksel yöntemler yerine bazı farklıklar bulunmaktadır. OpenCore kurulum sonrası sisteminize ses problemi yaşıyorsanız için ilk olarak ses kartınızın modelini öğrenin. CA0132/ Layout: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12 CS4210/ Layout: 13 ALC221/ Layout: 11 ALC225/...
www.technopat.net
Rica etsem adım adım yardımcı olabilir misiniz? Hiçbir şey anlamadım.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.