M mertgkdmr Picopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 2 Nisan 2023 #41 566156 dedi: Evet hocam. Ama bir sıkıntı çıktı sildim dual boot'u. Başka dağıtımları da inceleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ne sorun çıkmış olabilir ki merak ettim. T_u_x dedi: EndeavorOS güzel dağıtımdır, ben de şuan EndeavorOS kullanıyorum. Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Evet yani ne gibi bir sorun olabilir ki konu sahibi?
566156 dedi: Evet hocam. Ama bir sıkıntı çıktı sildim dual boot'u. Başka dağıtımları da inceleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ne sorun çıkmış olabilir ki merak ettim. T_u_x dedi: EndeavorOS güzel dağıtımdır, ben de şuan EndeavorOS kullanıyorum. Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Evet yani ne gibi bir sorun olabilir ki konu sahibi?
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 2 Nisan 2023 #42 Dual boot'u silince bootloader gitti, Linux ile tekrar dual boot yapıp durumu kurtardım.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 3 Nisan 2023 #43 mertgkdmr dedi: Ne sorun çıkmış olabilir ki merak ettim. Evet yani ne gibi bir sorun olabilir ki konu sahibi? Genişletmek için tıkla... Ben dualbootta bir sıkıntı yaşamamıştım.
mertgkdmr dedi: Ne sorun çıkmış olabilir ki merak ettim. Evet yani ne gibi bir sorun olabilir ki konu sahibi? Genişletmek için tıkla... Ben dualbootta bir sıkıntı yaşamamıştım.