M mertgkdmr Picopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 2 Nisan 2023 #41 566156 dedi: Evet hocam. Ama bir sıkıntı çıktı sildim dual boot'u. Başka dağıtımları da inceleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ne sorun çıkmış olabilir ki merak ettim. T_u_x dedi: EndeavorOS güzel dağıtımdır, ben de şuan EndeavorOS kullanıyorum. Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Evet yani ne gibi bir sorun olabilir ki konu sahibi?
566156 dedi: Evet hocam. Ama bir sıkıntı çıktı sildim dual boot'u. Başka dağıtımları da inceleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ne sorun çıkmış olabilir ki merak ettim. T_u_x dedi: EndeavorOS güzel dağıtımdır, ben de şuan EndeavorOS kullanıyorum. Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Evet yani ne gibi bir sorun olabilir ki konu sahibi?
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.946 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #42 Dual boot'u silince bootloader gitti, Linux ile tekrar dual boot yapıp durumu kurtardım.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 3 Nisan 2023 #43 mertgkdmr dedi: Ne sorun çıkmış olabilir ki merak ettim. Evet yani ne gibi bir sorun olabilir ki konu sahibi? Genişletmek için tıkla... Ben dualbootta bir sıkıntı yaşamamıştım.
mertgkdmr dedi: Ne sorun çıkmış olabilir ki merak ettim. Evet yani ne gibi bir sorun olabilir ki konu sahibi? Genişletmek için tıkla... Ben dualbootta bir sıkıntı yaşamamıştım.