Kurulumu yapılmayan AOC C27G2ZU ekranı kötü görünüyor

Enlprck

Kilopat
Arkadaşlar ne yaptıysam ürünün kurulumunu yapamadım, ekran o kadar berbat gözüküyor ki bir terslik olduğu kesin.

Videoları izledim herkesin ekranı gayet net ve şık iken benim ekranım neredeyse kullanılmayacak durumda.

Neyi eksik yapıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Ekran kartı ASUS 2070 Super.

Teşekkürler.

Normal değil. Renk aralığı çok dar.

Driver kurulmasa bile normal gözükmesi lazım, siz monitörünüzün ayarlarını sıfırlar mısınız?

hızlı resimden resim yükledigim için hesabım ceza aldı, yahu bilinçli yapmadık ya, forum kurallarını okumuştum zamanında ama insan unutabiliyor.

Siz atılan resme baktınız mı acaba? Resim inanılmaz düzeyde bozuk. Normal olması imkansız.

Driver kurulmasa bile normal gözükmesi lazım, siz monitörünüzün ayarlarını sıfırlar mısınız?

İlginiz için teşekkürler.
İlk defa aoc markası tercih ettim. daha önce 2 sefer benq almıştım takar takmaz sorunsuz çalıştılar, aocta belki eksik bir şey vardır düşüncesiyle sormak istedim.

Monitör ayarlarını sıfırlarladım, pc format attım, bios sıfırladım düzelmedi.

Monitörü toparlardım iade edeceğim veya değişim sizin fikrinizi alabilir miyim? Eksik yaptığım bir ayar varmıdır sizce?

İtopyadan aldım ürünü 1,5 haftada geldi hiç içime sinmemişti. itopya benim için artık 2.sınıf çok zor durumda kalmadığım sürece tercih etmeyeceğim, şimdi birde iade değişim süreci için bekle babam bekle. monitör alıyoruz pişman oluyoruz nasıl bir iştir.

Ürünün ayak kısmının altında ise çok sayıda çizgiler mevcuttu. Yani o ayak mutlaka bir yerlerde kullanıldığından kesinlikle eminim yoksa sıfır bir ürünün ayak kısmının altında bu kadar çiziği bırak çizik bile olmamalı sıfır ürün alıyoruz.

Son olarak aşağıdaki resimde daha net görülebilir;

İade edin direkt.

Teşekkür ederim öyle yapacağım artık ancak çarşamba gününe halledeceğim, evde olamıyorum. Salı günü iade talebi oluşturacağım Çarşamba günü ise gelip alırlar diye tahmin ediyorum.
Abi rezillik ya, gel 1,5 hafta bekle üstüne kullanılmış arızalı ürün göndersinler. Sanki biz parayı havadan kazanıyoruz, gece gündüz çalışıyoruz biriktiriyoruz, sonra bunlarla uğraş.
İtopyadan çok fazla olumsuz yorum görüyordum, bende 10 bin liraya kadar alışveriş yaptım hiç sorunda yaşamadım fakat bu monitör olayı aşırı canımı sıktı.

Ürün iadesini kabul etmediler, tarafıma ise hiç bir bilgi verilmeden tekrar gönderdiler. Bu süreç içerisinde bir kaç sefer bilgi almak amaçlı itopya ya mail atsamda cevap vermediler. Tüm yasal haklarımı kullanacağım böyle bir saçmalık görmedim ben. Itopya mı asla! bin lira daha ucuz bile satsalar ürünleri bir daha tercih etmeyeceğim. Rezillik adeta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…