Bildiğim kadarı ile teknoloji ürünlerinde keyfi cayma hakkını kaldırmışlardı , sorunlu veya kusurlu olmadığı durumda iade söz konusu değil diye biliyorum.Merhaba, Vatan Bilgisayar'dan montajlı şekilde hazır sistem satın aldım. Cihazı çalıştırmadım kurulum yapmadım. Cayma hakkımı kullanmak istiyorum iade kabul ederler mi?
Bildiğim kadarı ile teknoloji ürünlerinde keyfi cayma hakkını kaldırmışlardı, sorunlu veya kusurlu olmadığı durumda iade söz konusu değil diye biliyorum.
Mağazadan mı aldınız hocam?İade koşullarında kurulumu yapılmayan profil açılmayan ürünlerde cayma hakkı kullanılır yazıyor fakat sistem montajının yapılmış olması bu duruma engel mi onu öğrenemedim.
Online aldım hocamMağazadan mı aldınız hocam?
İade hakkınız mevcut hocam.Online aldım hocam
Online aldıysanız koşulsuz şartsız 2 hafta iade hakkınız var. Ürünün açılmış olması, kullanılmış olması vb. önemli değil. Bazı istisna ürünler dışında tabii.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam.İade hakkınız mevcut hocam.
İtopya'nın iade koşullarında hazır sistemleri kişiye özel ürün olarak belirterek iadesinin mümkün olmadığı yazıyordu bu yüzden kafamda soru işaretleri oluştu. Ama sanırım vatan bu konuda sorun çıkarmayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.