vnd3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 1.007 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bölge Yöneticisi 10 Ocak 2025 #1 Yeni açılan bir şirket için özel alan adıyla mail açmak istiyoruz. Domain ve hosting için nereye tercih etmeliyiz?
Yeni açılan bir şirket için özel alan adıyla mail açmak istiyoruz. Domain ve hosting için nereye tercih etmeliyiz?
lunaa1 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #2 Turhost'a bakabilirsiniz. Türkiye merkezli destek alabileceğiniz bir seçenek.
riverrulss Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #3 vnd3 dedi: Yeni açılan bir şirket için özel alan adıyla mail açmak istiyoruz. Domain ve hosting için nereye tercih etmeliyiz? Genişletmek için tıkla... Bizim şirkette natro kullanıyoruz, natro'nun yönetim panelinide açıkçası beğeniyorum.
vnd3 dedi: Yeni açılan bir şirket için özel alan adıyla mail açmak istiyoruz. Domain ve hosting için nereye tercih etmeliyiz? Genişletmek için tıkla... Bizim şirkette natro kullanıyoruz, natro'nun yönetim panelinide açıkçası beğeniyorum.