Kurumsal mail nasıl alınır?

ulaslan0

Hectopat
Yeni kuracağımız şirket için ilk defa Domain ve Hosting alacağım. Natro'dan almayı düşünüyorum, en uygun orası geldi. Kurumsal mail işi nasıl olacak acaba? Domain ve Hosting alınca Natro vermiyor değil mi? Çünkü sepette XMail olarak ayrı satılıyor ve fiyatı pahalı geldi.

Google Workspace'ten almayı düşündüm ama fiyatları hakkında bilginiz var mı? Domain almadığımdan henüz o adıma geçemiyorum.

Ayrıca Yandex'ten de bedavaya alınabildiğini duymuştum. Artıları eksileri neler acaba?

Ben Hostinger üzerinden alıp açtığım bir Gmail'e yönlendirdim. Müşteriler ve firmalar iş adresimin olduğu mail adresine mail gönderiyor ancak Gmail hesabıma düşüyor. Fiyatı hatırlamıyorum ama çok uygundu.

Hosting alırsan ücret ödemeden kurumsal mail kullanabilirsin. Alan adını natrodan al ama hosting için natroyu tercih etme. Hostnigini aldıktan sonra artık hosting panelden istediğin kadar @domainin.com şeklinde mail açıp kullanabilirsin. Yandex veya googleye yönlendirerek mailleri orada da kullanmaya başlayabilirsin.

Hosting için Natro'yu neden önermiyorsunuz hocam? Nereyi önerirsiniz o halde? İkisini de bir yerden alayım dedim. Kampanyalı oluyor genelde ikisini bir alınca.

Hosting için Natro'yu neden önermiyorsunuz hocam? Nereyi önerirsiniz o halde? İkisini de bir yerden alayım dedim. Kampanyalı oluyor genelde ikisini bir alınca.
Web sitesi barındırmayacak sadece mail için kullanacaksanız alabilirsiniz. Natro hosting konusunda kalitesiz bir deneyim sunar. Kesintiler olur size tanımladığı kaynakları kullanamadan hostinginizi askıya alır. Yani biraz hit geldimi sorunlar artar. Bunun yerine veridyene bakabilirsiniz çok daha stabil çalışır. Natrodan koşarak kaçan çok sayıda müşterim var. Onları kendi sunucumda barındırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…