Kurumsal Web sitelerin benzerini yapmak

RawShed

Megapat
Web tasarım hocamız ödev verdi, kurumsal bir web sitesinin logo ve resimlerini kullanarak benzerini yapacaksınız dedi. Ama site bulamıyorum çünkü kimse geri dönmüyor. Hocamız iletişim bilgilerini de istedi doğruluğunu kanıtlamak için arayacakmış da. Yardımcı olabilecek var mı?

Hiçbir kurumsal firma size bu bilgileri vermez. HTML ve ASP.net kullanarak kendiniz aynı şeyleri yapabilirsiniz. Çok cafcaflı bir site seçmezseniz zorlanmazsınız. Ayrıca hocanız iletişim bilgilerini ne yapacaksa artık..

Hiçbir kurumsal firma size bu bilgileri vermez. HTML ve ASP.net kullanarak kendiniz aynı şeyleri yapabilirsiniz. Çok cafcaflı bir site seçmezseniz zorlanmazsınız. Ayrıca hocanız iletişim bilgilerini ne yapacaksa artık..
Hocam buldum bir grupta. Sadece HTML, CSS ve Javascript olarak hazırlayacağız. Daha ilk dersten böyle bir ödev verdi vizelere kadar. Arayıp soracağım diyor.

Direkt sunucudan çek :)

Chrome'da isen sitedeyken sağa tıkla ve elements kısmında yazan kodları HTML kodlarıdır. Onları tamamen kopyala. <head> </head> kısımları arasında olan CSS ve JS kodlarını kopyalayabilirsin.

Ama daha mantıklısı, özgür lisans temalardan da "faydalanabilirsin".

Direkt sunucudan çek :)

Chrome'da isen sitedeyken sağa tıkla ve elements kısmında yazan kodları HTML kodlarıdır. Onları tamamen kopyala. <head> </head> kısımları arasında olan CSS ve JS kodlarını kopyalayabilirsin.

Ama daha mantıklısı, özgür lisans temalardan da "faydalanabilirsin".
Bu bazen mümkün olmuyor CSS dosyası ayrı yazıldıysa site içinde ki tema ve renkler bozuk gözükebilir .

CDN deyse onu da çekiyor programlar.Arkadaşın dediği gibi kaynak kodları almayacak ama direk program vasıtasıyla siteyi yazıp tüm dosyaları çektirecek.
Evet haklısınız ama arkadaş programdan söz etmemiş sadece uğraşmaması için söylemiştim benim söylediğim konuda program söz konusu değil el ile çekmek zahmetli onu kastetmiştim

Bu bir ödev değil mi arkadaşlar ? Evet ödev. Ee bırakalım işin kolayına kaçmayı da bir şeyler öğrenelim. Tavsiyem themeforest gibi sitelerden corporate tarzda bir tasarım beğenip HTML, CSS, JavaScript dönüşümünü gerçekleştirmen. Ha hocanız beğenmedi o zaman örnek veriyorum Çalık Holdingin internet sitesine bakın. Esinlenerek ona benzer bir şeyler çıkarabilirsiniz. Ödev çok güzelmiş bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı