Kurumsal yerler MESEM öğrencisi alıyor mu?

Alpelelelen

Femtopat
Daha fazla  
Liseye geçeceğim ve MESEM'e gitmek istiyorum şimdi MESEM'e gitme cart curt gibi şeyler diyecekseniz hiç yazmayın abilerim tek sorum Vatan Computer gibi kurumsal yerler MESEM öğrencisi alıyor mu çünkü Giresun gibi bir şehirde fazla bilgisayar teknisyenliği yapılacak yer bilmiyorum) Bunu sormak için konuyu açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çalışacağın işletmede ustalık ve usta öğreticilik belgesine sahip olan birisi varsa her işletmede çalışabilirsin.

Çalışacağın işletmede ustalık ve usta öğreticilik belgesine sahip olan birisi varsa her işletmede çalışabilirsin.

Son bir soru soracağım vatan benzeri yerler bilgisayar teknik servisliği olarak mı geçiyor okuduğum kadarıyla yazılım dilleri öğretiyorlarmış.

Son bir soru soracağım vatan benzeri yerler bilgisayar teknik servisliği olarak mı geçiyor okuduğum kadarıyla yazılım dilleri öğretiyorlarmış.

Vatan'ın kendi mağzası ve teknik servisi olmalıdır, eğer vatan da çalışmak istiyorsan kendilerine MESEM öğrencisi olduğunu ve çalışmak istediğini söyle zaten bedava iş gücü muhtemelen işe alınırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…