D Darkstyle12 Femtopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #1 Selamunaleyküm arkadaşlar. 5-6 aydır sivilce ilacı kullanıyorum. Ve saçlarımı bayağı kuruttu. Kuruduğu için kırılıp Dökülmeye başladı. Önerebileceğiniz saç onarıcı besleyeci gürleştirici krem, yağ vesaire var mıdır?
Selamunaleyküm arkadaşlar. 5-6 aydır sivilce ilacı kullanıyorum. Ve saçlarımı bayağı kuruttu. Kuruduğu için kırılıp Dökülmeye başladı. Önerebileceğiniz saç onarıcı besleyeci gürleştirici krem, yağ vesaire var mıdır?
2 210550 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 67 20 Kasım 2023 #2 somon balığı veya ceviz tüket kozmatik ürünler sadece cüzdanına zarar verir.
D Darkstyle12 Femtopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #3 210550 dedi: Somon balığı veya ceviz tüket kozmatik ürünler sadece cüzdanına zarar verir. Genişletmek için tıkla... Hmm. Somon balığını hiç yemedim desem yeridir ve balık sevmem çok tüketmem. Ceviz yemem Sorunumu giderirmi.
210550 dedi: Somon balığı veya ceviz tüket kozmatik ürünler sadece cüzdanına zarar verir. Genişletmek için tıkla... Hmm. Somon balığını hiç yemedim desem yeridir ve balık sevmem çok tüketmem. Ceviz yemem Sorunumu giderirmi.