nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Steam'de 0.83 dolarım kaldı nasıl harcayacağım bunu kış indirimlerinde 10 dolar harcağınca bir kart veriyor almama da 0.83 dolar kaldı.
Steam'de 0.83 dolarım kaldı nasıl harcayacağım bunu kış indirimlerinde 10 dolar harcağınca bir kart veriyor almama da 0.83 dolar kaldı.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 702 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #2 Bu oyunu alabilirsiniz cidden çok güzel bir oyun ama 0.83 dolar değil. Soccer Online: Ball 3D on Steam Multiplayer soccer simulator. Control one player. Play online or with bots. store.steampowered.com
Bu oyunu alabilirsiniz cidden çok güzel bir oyun ama 0.83 dolar değil. Soccer Online: Ball 3D on Steam Multiplayer soccer simulator. Control one player. Play online or with bots. store.steampowered.com
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #3 mza01 dedi: Bu oyunu alabilirsiniz cidden çok güzel bir oyun ama 0.83 dolar değil. Soccer Online: Ball 3D on Steam Multiplayer soccer simulator. Control one player. Play online or with bots. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Bunu alırım da 0.39 dolarlık oyun kaldı geriye.
mza01 dedi: Bu oyunu alabilirsiniz cidden çok güzel bir oyun ama 0.83 dolar değil. Soccer Online: Ball 3D on Steam Multiplayer soccer simulator. Control one player. Play online or with bots. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Bunu alırım da 0.39 dolarlık oyun kaldı geriye.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 24 Aralık 2024 #4 Pazarda harcaninca oluyor mu bilmiyorum ama pazardan CS'ye skin alabilirsin.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 702 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #5 Michael_Myers dedi: Pazarda harcaninca oluyor mu bilmiyorum ama pazardan CS'ye skin alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet oluyor. nasahtech dedi: Bunu alırım da 0.39 dolarlık oyun kaldı geriye. Genişletmek için tıkla... Bunu alabilirsiniz. 0.10 $ fark var :d Save 75% on Super Hexagon on Steam Super Hexagon is a minimal action game by Terry Cavanagh, with music by Chipzel. store.steampowered.com
Michael_Myers dedi: Pazarda harcaninca oluyor mu bilmiyorum ama pazardan CS'ye skin alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet oluyor. nasahtech dedi: Bunu alırım da 0.39 dolarlık oyun kaldı geriye. Genişletmek için tıkla... Bunu alabilirsiniz. 0.10 $ fark var :d Save 75% on Super Hexagon on Steam Super Hexagon is a minimal action game by Terry Cavanagh, with music by Chipzel. store.steampowered.com
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #6 Michael_Myers dedi: Pazarda harcaninca oluyor mu bilmiyorum ama pazardan CS'ye skin alabilirsin. Genişletmek için tıkla... mza01 dedi: Evet oluyor. Bunu alabilirsiniz. 0.10 $ fark var :d Save 75% on Super Hexagon on Steam Super Hexagon is a minimal action game by Terry Cavanagh, with music by Chipzel. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama alamıyorum sabah Steam Guard kaldırmıştım maalesef.
Michael_Myers dedi: Pazarda harcaninca oluyor mu bilmiyorum ama pazardan CS'ye skin alabilirsin. Genişletmek için tıkla... mza01 dedi: Evet oluyor. Bunu alabilirsiniz. 0.10 $ fark var :d Save 75% on Super Hexagon on Steam Super Hexagon is a minimal action game by Terry Cavanagh, with music by Chipzel. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama alamıyorum sabah Steam Guard kaldırmıştım maalesef.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 702 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #7 nasahtech dedi: Teşekkür ederim ama alamıyorum sabah Steam Guard kaldırmıştım maalesef. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Steam Guard kaldırmıştım derken.
nasahtech dedi: Teşekkür ederim ama alamıyorum sabah Steam Guard kaldırmıştım maalesef. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Steam Guard kaldırmıştım derken.
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #8 nasahtech dedi: Teşekkür ederim ama alamıyorum sabah Steam Guard kaldırmıştım maalesef. Genişletmek için tıkla... Tekrar Steam Guard aktif etsem olur mu acaba? mza01 dedi: Nasıl yani? Steam Guard kaldırmıştım derken. Genişletmek için tıkla... Steam Guard'ımı kaldırmıştım kodumu unuttuğum için bu yüzden de 15 günlük pazar banı koyuyor Steam.
nasahtech dedi: Teşekkür ederim ama alamıyorum sabah Steam Guard kaldırmıştım maalesef. Genişletmek için tıkla... Tekrar Steam Guard aktif etsem olur mu acaba? mza01 dedi: Nasıl yani? Steam Guard kaldırmıştım derken. Genişletmek için tıkla... Steam Guard'ımı kaldırmıştım kodumu unuttuğum için bu yüzden de 15 günlük pazar banı koyuyor Steam.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 702 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #9 nasahtech dedi: Tekrar Steam Guard aktif etsem olur mu acaba? Steam Guard'ımı kaldırmıştım kodumu unuttuğum için bu yüzden de 15 günlük pazar banı koyuyor Steam. Genişletmek için tıkla... Maalesef, aktif etsenizde 15 günlük yasak değişmeyecektir.
nasahtech dedi: Tekrar Steam Guard aktif etsem olur mu acaba? Steam Guard'ımı kaldırmıştım kodumu unuttuğum için bu yüzden de 15 günlük pazar banı koyuyor Steam. Genişletmek için tıkla... Maalesef, aktif etsenizde 15 günlük yasak değişmeyecektir.
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #10 mza01 dedi: Maalesef, aktif etsenizde 15 günlük yasak değişmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef yapacak bir şey yok.
mza01 dedi: Maalesef, aktif etsenizde 15 günlük yasak değişmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef yapacak bir şey yok.