Değerli yorumunuz için teşekkür ederim; atmış olduğunuz kurutma makinelerini inceledim. Bütçeyi en üst seviyede tutmak mı denir yoksa bir kere alayım daha da sorun yaşamayayım mı denir bilemedim ama kafamda sadece ürünü alayım sorun yaşamayayım. Çünkü ne alırsam alayım bulaşık makinesi hariç (beko) diğer aldığım tüm küçük büyük eşyalarda ufak tefek sorunlar ile karşılaştım. Konuyu çok uzatmadan size çok kısa bir soru sormak istiyorum. Alacağımız kurutma makinesi, çamaşır makinesinin üzerine geleceğinden biraz makinelerin derinlik konusuna kafam takıldı. Çamaşır makinemizin modelini konu da belirtmiş olmam üzerine 55,8 cm derinliği mevcut. Alacağımız kurutma makinesi bu derinliği geçtiğinde bir problem yaşar mıyım yaşamaz mıyım orasını bilemiyorum. Bir kaç mağaza yetkilisi ile görüştüm ve çamaşır makineniz 7 kg. ise alacağınız kurutma makinesi de 7 kg. olması gerektiğini belirtti. Derinlik açısından bir bilgiye ulaşamadım. Ürünü aldıktan sonra derinlik açısından bir sıkıntı yaşamak istemem.