Kurutma makinesi önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU
Herkese selam. Maksimum 11k fiyat bandında bir kurutma makinesi bakıyorum. Tercihen ısı pompalı olmasını ve 9 kg civarında olmasını istiyorum. Genel olarak kurutma makinelerini incelediğimde renk soldurma ve kıyafetlerde çekme problemi çıkarttığını gördüm. Her kurutma makinesinde var mı bilmiyorum ama bence bu ciddi bir sorun. Sonuçta kıyafet fiyatları uçtu gitti. Kısacası arkadaşlar kurutma makinesi önerilerinize açığım. Eğer yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sorunların ana sebebi talimatına düzgün kullanılmadığı için olur. Yoksa her kurutma makinesinin yaptığı iş aynıdır. Yünlü eşyaları 2.5 saat kurutmada çeker mesela.

Biz LG RC90V9AV2W modelini kullanıyoruz. Önerecektim ama 5.000₺'ye aldığım makine 20.000₺ olmuş. ☹️

Sorunların ana sebebi talimatına düzgün kullanılmadığı için olur. Yoksa her kurutma makinesinin yaptığı iş aynıdır. Yünlü eşyaları 2.5 saat kurutmada çeker mesela.

Biz LG RC90V9AV2W modelini kullanıyoruz. Önerecektim ama 5.000₺'ye aldığım makine 20.000₺ olmuş. ☹️

Ben şu noktada biraz takılıyorum kıafetlerimin hepsinde etiketinde kurutma makinesine atılmaz simgesi var. Ve hepsi öyle. O zaman kurutma makinelerinde ne kurutulur onu sorguluyorum şu an.

Benim şu an üstümdeki kazakta da "Elde yıkayınız, kurutma makinasında kurutmayınız." yazıyor ama çamaşır makinesinde 40°'de yıkıyorum. Tabii yünlü giysileri kurutmaya atmıyorum ben, çekme potansiyeli çok yüksek çünkü.

Yünlü hariç olmak üzere pamuklu, beyaz veya koyu renkli ne varsa talimatına uygun şekilde kurutmaya attığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı