K keny0u Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 501 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #11 itwasgooday dedi: Yani sonradan icra vs. sorunla karşılaşmam değil mi? Yakınımızın başına geldi. Gerçekten kötü bir. Durum. Ben bugün teslim edeceğim fakat içim rahat olması açısından buraya da sordum. Genişletmek için tıkla... Yok yok herhangi bir sorun olmaz. Yardımcı olduysam çözüm ekler misin?
itwasgooday dedi: Yani sonradan icra vs. sorunla karşılaşmam değil mi? Yakınımızın başına geldi. Gerçekten kötü bir. Durum. Ben bugün teslim edeceğim fakat içim rahat olması açısından buraya da sordum. Genişletmek için tıkla... Yok yok herhangi bir sorun olmaz. Yardımcı olduysam çözüm ekler misin?
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 12 Mart 2021 #12 keny0u dedi: Yok yok herhangi bir sorun olmaz. Yardımcı olduysam çözüm ekler misin? Genişletmek için tıkla... Şu an onu arıyorum fakat konuyu soru olarak açmadığım için seçenek çıkmıyor herhalde.
keny0u dedi: Yok yok herhangi bir sorun olmaz. Yardımcı olduysam çözüm ekler misin? Genişletmek için tıkla... Şu an onu arıyorum fakat konuyu soru olarak açmadığım için seçenek çıkmıyor herhalde.
K keny0u Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 501 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #13 Evet doğru. Sağlık olsun, herhangi bir sorun yapmana gerek yok.
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 12 Mart 2021 #14 keny0u dedi: Evet doğru. Sağlık olsun, herhangi bir sorun yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yardımcı olduğun için.
keny0u dedi: Evet doğru. Sağlık olsun, herhangi bir sorun yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yardımcı olduğun için.
K keny0u Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 501 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #15 Rica ederim iyi günler.