Kurye olarak çalışmaya nerede başlanmalı?

arinyagiz

Hectopat
Daha fazla  
Üniversite okuyorum ve ünim sadece 3 gün. Diğer 4 gün hatta ünimin olduğu zamanlar da akşam çalışmak istiyorum. Bu yüzden kuryelik yapmak istiyorum ama bana saat sınırı olmayan bir yer lazım. Getir gibi çalışma saatleri olan bir yer olmaması lazım. İstediğim saatlerde çalışabileceğim bir kurye şirketi biliyor musunuz? Bana en mantıklısı Yemeksepeti gibi geldi ama tam olarak anlayamadım onu da açık bir açıklama yok.

Vigo ve GO bu işin en üst seviyesi gibi geliyor benim arkadaşlarımın deneyimlerinden bildiğim kadarıyla. Yemeksepeti de aşırı kastırıyor. Go'ya giriş dediğiniz gibi çok zor olduğu için doğrudan Vigo'yu önerdim.

Vigo'ya bakacaksınız öyleyse.

Vigo da istersem 4 gün çalışabiliyor muyum? belli bir gün sınırı yok değil mi? bir de ünimin olduğu günler de çalışmak istiyorum ünimin olduğu günler mesela sadece 4 saat vb çalışabilir miyim? yoksa illa 8 saate 10 saate tamamlamak mı lazım.

Beni saat olarak ve gün olarak kısıtlamıyscak kısıtlıyscaksa da en azından istediğim günler çalışmak isterim

Slot günü tam olarak noluyor çalışacağım günü ve saati mi seçiyorum?

Son düzenleme:
Evet çalışacağın gün ve saati seçiyorsun yeni başlayanlar belli bi seviyeye kadar pazar günleri seçiyor seviye ilerledikçe cumartesi de seçebiliyorsun.

Evet çalışacağın gün ve saati seçiyorsun yeni başlayanlar belli bir seviyeye kadar pazar günleri seçiyor seviye ilerledikçe cumartesi de seçebiliyorsun.

İyi o zaman sadece 4 gün seçebilirim hatta sadece akşamları da çalışabilirim doğru anladım değil mi?

Müsait slotlara göre seçiyosun. Gece 2 ye kadar yolu var slotun.
bugün görüşme sağladım ama öyle değilmiş kendileri bir gün izin yapabilirsiniz dediler ve minimum 10 saat çalışmanız gerekiyor dediler ve sadece 4 gün felan çalışamazsınız dediler bir numara verdiler acaba bir şey söylemeden 4 gün çalışsam olmaz felan derler mi ya da kovarlar mı 6 gün çalışmanız gerekiyor diye

Hocam benim çalıştığım firmada arkadaşım işten çıkınca ys de çalışıyordu 10 saat çalışmıyodu YS de. İzin gününde full ys de çalışıyordu. Bi ara bende geçecektim sonra kuryeliği bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…