Kurye olmak ya da araba sürmek için iş önerisi

sh6ke

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, öncelikle yaşım 19 ve 1 yıllık b sınıfı manuel ehliyetine sahibim. Aktif araba kullanmaktayım ve İstanbul bölgesinde ikamet ediyorum. Bununla beraberinde sınavlarımdan sonra çok boş zamanım olacak. Bu boş zamanımı kurye veyahut araba ile kurye gibi işlere yöneltmek, kendi işimin patronu olmak istiyorum. Yapabilir miyim? B sınıfı yerine bir de A1 ehliyeti almam gerek mi?

Arkadaşlar merhaba, öncelikle yaşım 19 ve 1 yıllık b sınıfı manuel ehliyetine sahibim. Aktif araba kullanmaktayım ve İstanbul bölgesinde ikamet ediyorum. Bununla beraberinde sınavlarımdan sonra çok boş zamanım olacak. Bu boş zamanımı kurye veyahut araba ile kurye gibi işlere yöneltmek, kendi işimin patronu olmak istiyorum. Yapabilir miyim? B sınıfı yerine bir de A1 ehliyeti almam gerek mi?

Hocam tag yapabilirsiniz.

Kısa süreli yapacaksan tavsiye edilmez çünkü dedikleri gibi bir sürü belgesi falan var bir de yiyeceğiniz cezalar var. Kazandığınızı da yiyeceğiniz cezalara ödersiniz artık.

Tag daha da sıkıntılı.

Martı tag yapın.

Şu andan itibaren kurye olmak pek mantıklı bir iş değil. Yüzbinlerce liralık sertifika ve belgelere ihtiyacınız var.
Evet hocam, orası biraz doğru ama genç iken bu şekilde çalışmak ve deneyim kazanmak benim için güzel olabilir. Çünkü zaman boş.

Hocam doğru söylüyorsunuz onu bırakın bir de insanlar çok anlayışsız.
Anlayışsız insanlara karşı sessiz kalmak çok güzel hocam, bazen kuduruyorlar suçlayacak şeyleri de olmuyor 😎
Hocam tag yapabilirsiniz.
Hocam kendime ait şahsi aracım yok, kiralasak bile maalesef çok yüksek fiyatlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı