Kuryelik için çene açılır kask, mont, pantolon önerisi

Merhaba kuryelik için çene açılır kask arıyorum. Ses geçirme düzeyi mümkünse az olsun. Şu an LS2 stream 2 kullanıyorum günlük ama ses geçirmezlik berbat. Sanırım yarım kaska izin veriliyor ama güvenlik için çene açılır tercih etmek istiyorum.

Mont pek önemli değil rüzgar geçirmesin yeterli.
Pantolon için de dizleri rüzgara karşı koruyan, yıpratmayacak bir şey bakıyorum.

Toplam 15k bütçe var. Mont en önemsiz şu anda ona göre tavsiye verirseniz memnun olurum.

Çene açılır kaskı güvenlik açısından doğru bulmuyorum dostum. Önermiyorum.. Tek parça kapalı kask bakmanı öneririm.. Çene açılır kaskların zayıf noktası çene kısmıdır zaten. Allah göstermesin, bir kaza anında tam o noktadan parçalanır ve çene kemiğin veya dişlerin paramparça olabilir. artı .. Yine o tarz kaskları sıcak havalarda kuryeler genellikle çenesi açık şekilde kullanıyor.. Hem havadar olsun hem de kolaylıkla sig.ara içebilmek için çoğunlukla çenesi açık kullanıyorlar ve kaza anında çok büyük tehlikedir. Kısacası çene açılır kasklar güvenlik zafiyeti olan kasklardır. Çevremde bir iki kişi çene açılır kaskla kaza yaptılar ve kasklar çok para ödemelerine rağmen parçalandı. Tek parça blok kapalı kasklara yönelmeni kendi güvenliğin açısından ısrarla öneririm.

Çene açılır kaskı güvenlik açısından doğru bulmuyorum dostum. Önermiyorum. Tek parça kapalı kask bakmanı öneririm. Çene açılır kaskların zayıf noktası çene kıs mıdır zaten. Allah göstermesin, bir kaza anında tam o noktadan parçalanır ve çene kemiğin veya dişlerin paramparça olabilir. Artı. Yine o tarz kaskları sıcak havalarda kuryeler genellikle çenesi açık şekilde kullanıyor. Hem havadar olsun hem de kolaylıkla sig. Ara içebilmek için çoğunlukla çenesi açık kullanıyorlar ve kaza anında çok büyük tehlikedir. Kısacası çene açılır kasklar güvenlik zafiyeti olan kasklardır. Çevremde bir iki kişi çene açılır kaskla kaza yaptılar ve kasklar çok para ödemelerine rağmen parçalandı. Tek parça blok kapalı kasklara yönelmeni kendi güvenliğin açısından ısrarla öneririm.

Tabii o şekilde ama hava alma konforu daha önemli olacağını düşünüyorum merdiven vs çıkarken. Şu an tam kapalı LS2 strobe kullanıyorum ve günlük te bile darlıyor eve çıkarken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı