Kuryelik için motor önerisi

Paran yetiyorsa Honda Dio bakabilirsin. Japon tankıdır. Yağını benzinini koy senelerce sorunsuz bin.
Onun haricinde Honda bloklu nispeten kurye motorları olarak:
RKS spontini 110
Kuba Zenzero

Honda Dior nasıl sizce?

Honda Dio kendini kanıtlamış bir motordur. Çok az yakar. Kolay kolay arıza vermez. Her yerde parçasını bulursun. Şehir içi çok pratiktir. Eğer paranız yetiyorsa Honda Dio en iyi tercih olabilir.

Paran yetiyorsa Honda Dio bakabilirsin. Japon tankıdır. Yağını benzinini koy senelerce sorunsuz bin.
RKS spontini 110
Küba Zenzero

Honda Dio kendini kanıtlamış bir motordur. Çok az yakar. Kolay kolay arıza vermez. Her yerde parçasını bulursun. Şehir içi çok pratiktir. Eğer paranız yetiyorsa Honda Dio en iyi tercih olabilir.
Biraz inceledim'de honda dio'yu sanki konfor olarak çok iyi değil gibi ayaklarını koyma yeri biraz sıkıntı geldi.

Paran yetiyorsa Honda Dior bakabilirsin. Japon tankıdır. Yağını benzinini koy senelerce sorunsuz bin.
RKS spontini 110
Küba Zenzero

Honda Dior kendini kanıtlamış bir motordur. Çok az yakar. Kolay kolay arıza vermez. Her yerde parçasını bulursun. Şehir içi çok pratiktir. Eğer paranız yetiyorsa Honda Dior en iyi tercih olabilir.

Kurye motorları 110CC oluyor sanırım genelde, tüm bunlar otomobil ehliyeti ile kullanılabiliyor mu? Ben de sınava girdim, sonucuna göre kuryelik yapabilirim 1 sene. Motorlarla alakam sıfır, hiç anlamam 70k bütçeye uygun ne önerirsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı