Kuryelik için motor önerisi

batub1

Centipat
Yakın zamanda kuryelik yapmayı düşünüyorum. Uygun fiyatları çok yakmayan motor önerir misiniz?

Paran yetiyorsa Honda Dio bakabilirsin. Japon tankıdır. Yağını benzinini koy senelerce sorunsuz bin.
Onun haricinde Honda bloklu nispeten kurye motorları olarak:
RKS spontini 110
Kuba Zenzero

Honda Dior nasıl sizce?

Honda Dio kendini kanıtlamış bir motordur. Çok az yakar. Kolay kolay arıza vermez. Her yerde parçasını bulursun. Şehir içi çok pratiktir. Eğer paranız yetiyorsa Honda Dio en iyi tercih olabilir.

Biraz inceledim'de honda dio'yu sanki konfor olarak çok iyi değil gibi ayaklarını koyma yeri biraz sıkıntı geldi.

Kurye motorları 110CC oluyor sanırım genelde, tüm bunlar otomobil ehliyeti ile kullanılabiliyor mu? Ben de sınava girdim, sonucuna göre kuryelik yapabilirim 1 sene. Motorlarla alakam sıfır, hiç anlamam 70k bütçeye uygun ne önerirsiniz?

Motordan önce çanta işletmesi en ucuz veya çanta işli gelen motorlara bakın. 15.000 TL ceza yersiniz toplam.

Orijinal çantayla fabrikadan çıksa bile ruhsata yeniden işletilmesi gerekiyor kağıt üstünde ceza yememek için.
Ruhsatta çanta işli yazıyor zaten.

Ama TSE varsa eğer motorda, proje çizdirtip işletmek daha iyi eğer meslek olarak yapacağını düşünüyorsa tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…