Kuryelik için motor önerisi

Mttsa

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakında kuryeliğe başlayacağım inşallah, kuryelik için yormayan masrafı az olan, arıza çıkarmayan çok da büyük olmayan ve en önemlisi satarken maksimum 5-10 bin TL zararla satabileceğim bir motor var mı?

Bende Altai Carrier 110 Pro var. 2024 Ekim'de kullanmayı öğrenmek için almıştım. Bence kuryeler için uygun bir motor.

Aldığımdan beri hiçbir arıza çıkarmadı. Boyutu küçük, yakıt tüketimi düşük, performansı çok iyi. Özellikle gaz tepkisi çok hoş. Hafif olmasından dolayı uçuyor.

Uzaktan çalıştırma özelliği var.

Motor bloğu Honda olabilir. Bu konu hakkında bir iki şey okumuştum ancak doğru mu emin değilim. Öyleyse motoru almak için başlı başına bu sebep yeter.

Bununla beraber bir kaç eksisi de var. En büyük sorunu frenleri. Önde disk olmasına rağmen çok çabuk kayıyor. Geçenlerde ön freni sıktığımda kayması sebebiyle 60 ile kaza yaptım. Benim acemi olmam veya frenlerimin ayarının bozuk olmasından dolayı da olabilir ama dikkat edilmeli.

İkinci eksisi de 70km civarı hızlardan itibaren rüzgarda çok savruluyor. Ağırlık dengesinden dolayı olabilir. Biraz güvensiz hissettiriyor.

Konfor ne iyi ne kötü. 1 saatten sonra bir kalkıp yürüme isteği geliyor ama kuryeler zaten motordan sık sık kalkıp hareket ediyor diye biliyorum.

Kısacası öneriyorum.

Arkadaşlar yakında kuryeliğe başlayacağım inşallah, kuryelik için yormayan masrafı az olan, arıza çıkarmayan çok da büyük olmayan ve en önemlisi satarken maksimum 5-10 bin TL zararla satabileceğim bir motor var mı?

Boyun ve kilon kaç bunlar önemli eğer benim gibi iri biriysen İtalyan tipi tsbure oturuşu olan scooterlar sana uygun olmaz eğer bütçen varsa ruhsata çanta kayıtlı sıfır SYM jet X 125 E5+ almanı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı