Kuryelik için TK03 125 Mondial alınır mı?

Enesf27

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar TK03 125 Mondial falan arka demiri gördüm lakin yapan yeri bilmiyorum. Jüpiter falan var hep yapan tanıdığım. Jüpiter dışında alsam arka demiri yaptiramaz miyim?

Arkadaşlar TK03 125 Mondial falan arka demiri gördüm lakin yapan yeri bilmiyorum. Jüpiter falan var hep yapan tanıdığım. Jüpiter dışında alsam arka demiri yaptiramaz miyim?

Kuryelik için vitesli motor düşünmeyin bence. Günün 10 belki 12 saati trafikte olacaksınız ve inanın bir süre sonra vitesli motor size çok sıkıntı çektirir, hem ayrıca scooter tarzı motorların bagajı da var ve kuryelikte işinize yarar. Neden vitesli motor istiyorsunuz?

Kuryelik için vitesli motor düşünmeyin bence. Günün 10 belki 12 saati trafikte olacaksınız ve inanın bir süre sonra vitesli motor size çok sıkıntı çektirir, hem ayrıca scooter tarzı motorların bagajı da var ve kuryelikte işinize yarar. Neden vitesli motor istiyorsunuz?

Hocam şimdi bütçem sıkıntılı olduğu için TK03 de sigorta muaf olduğu için ve arkasında çanta demiri taktıranı gördüğüm için o motoru düşündüm lakin scooter tarzına bakıyorum ama misal jüpiter'den başka çanta demiri yaptıran bir yer var mı bilmiyorum o yüzden o motoru mantıklı buluyorum viteste benim için bir sorun olmaz alışığım.

Kuryelikte vitesli motor asla almayın.

Kanka scooter düşünüyorum bende zaten ama mesela apec PS5 motor çanta demiri yaptıran nereden bulacağım sadece jüpiter PCX dio tarzı yapıyorlar bildiğim yerler.

Söyle gösterim sağ taraftaki ys Vigo tarzı sepetler takılır mi? Takılırsa sol taraftaki demirden yaptirmama gerek yoksa iyi.

Kuryelikte vitesli motor asla almayın.

Veya bu 3.cüsüne ys çantası falan sığar mı takılır?

Dosya Ekleri

• IMG_20250904_215411.jpg
    IMG_20250904_215411.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20250904_215634.jpg
    IMG_20250904_215634.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20250907_192439.jpg
    IMG_20250907_192439.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:

Technopat Haberler